ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Πιο δύσκολη η δεύτερη εγκυμοσύνη για την Meghan Markle

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η Meghan Markle, είναι πια σχεδόν και με τα δύο πόδια εκτός Παλατιού – αν εξαιρέσουμε τον τίτλο της Δούκισσας που ακόμη καλά κρατεί, όμως δεν παύει ποτέ να είναι μαμά σε ένα αξιολάτρευτο αγοράκι –τον Archie και αναμένει από μέρα σε μέρα την κορούλα της – Philippa; να έρθει στον κόσμο.

Ωστόσο νέο δημοσίευμα του ‘In Touch’ θέλει την ίδια να ταλαιπωρείται αρκετά με την δεύτερή της εγκυμοσύνη καθώς, «Η Meghan δεν κοιμάται, έχει ναυτίες και έπρεπε να ακυρώσει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δεν πηγαίνει τόσο εύκολα όσο η πρώτη της».

Στο μεταξύ να θυμίσουμε πως, στα χαρτιά αυτή είναι η τρίτη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Sussex, αφού πέρασε και μία αποβολή, με τους ‘New York Times’ να γράφουν τότε, ότι «το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει να κουβαλάς έναν αβάσταχτο πόνο που πολλοί βιώνουν αλλά λίγοι συζητούν. Όταν καλούμαστε να μοιραστούμε τον πόνο μας, κάνουμε τα πρώτα βήματα προς τη θεραπεία».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle Fans (@0_0_0______________)

Ενώ τα τελευταία νέα αναφορικά με την άτυπη κόντρα των Sussex με το Παλάτι, θέλουν την βασίλισσα να τους καλεί στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της τον Ιούνιο του 22 παρά τις όποιες δηλώσεις είχαν – και ακόμη έχουν γίνει από τους ίδιους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση