ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Χαμηλές θερμοκρασίες απόψε

Χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν απόψε το βράδυ με τον υδράργυρο να πέφτει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, εκτιμά η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Μετεωρολογικός Λειτουργός Ιάσωνας Χριστοδούλου είπε πως «ό,τι φαινόμενο είχαμε εξασθενεί πλέον. Η ψυχρή αέρια μάζα θα απομακρυνθεί μέχρι την Κυριακή, οπότε μετά θα επιστρέψουμε στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Δεν αναμένουμε κάποια φαινόμενα τις επόμενες ημέρες».

Τα χιόνια στο Τρόοδος έφθασαν τα 11 εκ.

Όπως αναφέρει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, το απόγευμα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένες βροχές, καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα και τοπικά στα χαμηλότερα, ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και τοπικά στα ανατολικά, αλλά ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αρχικά μέχρι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά και ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ