ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πρεμιέρα σήμερα για το Metropolis Mall

Συνολικά το εμπορικό κέντρο διαθέτει 135 καταστήματα και ο συνολικός χώρος λιανικής πώλησης ανέρχεται στα 30 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επίσημη πρώτη σήμερα για το Metropolis Mall. Το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας μετά από συνεχείς αναβολές ανεβάζει τελικά ρολά στις 10 το πρωί της Πέμπτης.

Σε συνέντευξη του στην «Κ» ο γεν. διευθυντής του Mall Δημήτρης Θωμά ανέφερε ότι δεν θα λειτουργήσει σήμερα το σύνολο των καταστημάτων, αφού υπάρχει μικρός αριθμός που θα είναι έτοιμα τις επόμενες ημέρες. Από την άλλη όπως ανέφερε, υπάρχουν διαθέσιμα καταστήματα για τα οποία η διεύθυνση του mall βρίσκεται σε συζητήσεις με σειρά brands τα οποία δεν εκπροσωπούνται ακόμα στην Κύπρο.

Συνολικά το εμπορικό κέντρο διαθέτει 135 καταστήματα και ο συνολικός χώρος λιανικής πώλησης ανέρχεται στα 30 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Μεταξύ άλλων ο χώρος λιανικής πώλησης περιλαμβάνει brands όπως Zara (και όλα τα brands του ομίλου Saywear- Zara home, Pull&Bear, Oysho και Massimo Dutti),La Maison, Intersports, Mango, Stradivarious, Marks & Spencer, Kiabi, Shoebox, POW the Shop, The Mall Kiosk, Aldente, TGI Fridays, Alati Piperaki, Mc’ Donalds, Zorbas, Players Arians Family Entertainment, Public, Call it Spring, Fix 2 Go, Inglot, Starbucks, Costa Coffee, Istorm, Grand Optical, Kiss Boutique, EPIC, Dust & Cream, Tezenis, Crocodile Tskairis Mallas, Kiko Milano, Swarovski, Intimissimi, Calzedonia, MAC, You and Me Jewlerry, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Aldo, Ioannou Shoes, Prive Sports, Scechers, Hairspray, Women’ s secret και Sprinfield.

Επένδυση 85 εκατ.

Από το 2016 άρχισαν οι σκέψεις για την δημιουργία εμπορικού κέντρου στην Λάρνακα και τελικά οι διαδικασίες έγκρισης προχώρησαν το 2017. Το Metropolis Mall βρίσκεται σε τεμάχιο γης της Μητρόπολης Λάρνακας και γειτνιάζει με το στρατόπεδο ΚΕΝ Λάρνακας και το στάδιο ΓΣΖ. Το κόστος κατασκευής του έργου σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο οδικό δίκτυο τις οποίες ανέλαβε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Acsion, ανέρχεται γύρω στα 85 εκατ. ευρώ. Το εμπορικό κέντρο περιλαμβάνει 135 καταστήματα και 1450 χώρους στάθμευσης. Το εμβαδόν του εμπορικού κέντρου ανέρχεται στα 68 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ενώ συνολικά ο χώρος λιανικής πώλησης ανέρχεται στα 30 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση