ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Η τοποθέτηση τους σχετικά με το εμβόλιο κατά του ιού

Δημόσια εξέφρασαν τη γνώμη αλλά και τη στήριξη τους στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Το βασιλικό ζευγάρι προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις σε μια νέα συζήτηση που είχε με γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

"Η Catherine και εγώ δεν είμαστε ειδικοί γιατροί, αλλά αν σας παρηγορεί, υποστηρίζουμε ολόψυχα τη διεξαγωγή εμβολιασμών. Είναι πραγματικά, πολύ σημαντικό. Έχουμε μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για αυτό και η πρόσληψη ήταν καταπληκτική μέχρι στιγμής. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και οι νεότερες γενιές να αισθάνονται επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό να το κάνουν", ανέφερε ο πρίγκηπας William έχοντας την επίγνωση ότι απευθύνεται σε άτομα με έντονο το αίσθημα της φοβίας, αλλά και του δισταγμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ μετά την προσωπική της εμπειρία από τον εμβολιασμό παρότρυνε τον λαό να μην έχει κανέναν φόβο και επεσήμανε ότι δεν πόνεσε καθόλου. 

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές του Ιανουαρίου, το Παλάτι του Buckingham με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε ότι η Βασίλισσα και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Φίλιππος εμβολιάστηκαν και οι δύο για τον Covid-19. Η Βασίλισσα είναι 94 ετών και ο Φίλιππος 99, που σημαίνει ότι ηλικιακά ανήκουν και οι δύο στην πρώτη κατηγορία που εμβολιάστηκε στη Μ. Βρετανία.

Ακολουθεί απόσπασμα της συζήτησης του βασιλικού ζευγαριού με το λαό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X