ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Εκτεταμένη διαταραχή θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι την Τρίτη, ενώ ψυχρή αέρια μάζα αναμένεται στη συνέχεια.

Σήμερα, αρχικά, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα κι έπειτα, αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά τα φαινόμενα δυνατό να είναι παρατεταμένα ή και έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι παρατεταμένα ή και έντονα. Από τα μεσάνυκτα και μετά αναμένεται σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων, αρχικά από τα δυτικά. Οι άνεμοι αρχικά, θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα δυτικά και νότια παράλια, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ, ενώ αργότερα θα καταστούν γενικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι κυματώδης, στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι πολύ κυματώδης στα δυτικά και στα νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα και τοπικά στα ορεινά παροδική χιονόπτωση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και ψυχρός, ενώ τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί αισθητά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος, ωστόσο θα παραμείνει πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 2 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X