ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

To must Ιανουαρίου κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα

newsroom must

Το must υποδέχεται το 2015 παρέα με την όμορφη και σέξι Βαλεντίνα Elsayed! Το μοντέλο και ηθοποιός της σειράς του Mega, «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς», φωτογραφίζεται έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί και μιλά για όλα: Τη δουλειά της, τα καλλιστεία στην Κύπρο, τον ρατσισμό, αλλά και όσους την κρίνουν.

Τι πρέπει να κάνετε τη νέα χρονιά; Η ομάδα του must συγκεντρώνει τα must haves, do και know του 2015, για να μην σας πιάσουν αδιάβαστους.

Η γυναίκα που χόρεψε που χόρεψε σε ρυθμούς ιταλικού mambo τον αντρικό πληθυσμό, αποκαλύπτει μέσα από την πρώτη της αυτοβιογραφία άγνωστες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Τα πρόσωπα, οι χρονιές και όλα όσα έκαναν τη ζωή της Sophia Loren ενδιαφέρουσα.

Ποια είναι πραγματικά, τι θέλει να τονίσει μέσα από τις εκθέσεις της, γιατί νιώθει αδικημένη και θυμωμένη; Σ’ αυτά και άλλα ερωτήματα απαντά η Πάολα Ρεβενιώτη, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της μετά το συμβάν με την αστυνομία της Κύπρου.

Η curvy Μαρία Κορινθίου είναι περήφανη για τον εαυτό της, περήφανη για τη δουλειά της και περήφανη ως σύζυγος και μαμά. Κι αυτό κάνει όσους τη θαυμάζουν… περήφανους!

Μετά το στέμμα τι; Η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου έχει αυτό που οι περισσότερες γυναίκες ποθούν -τον τίτλο της ωραιότερης Κύπριας- αλλά και καλή καρδιά.

Red is passion! Το κόκκινο σε όλες τους τις αποχρώσεις κάνει τις εμφανίσεις σας πιο stylish. Μάθετε πώς να φορέσετε το hot χρώμα του χειμώνα για να κλέψετε τις εντυπώσεις στα γιορτινά πάρτι. Ακόμη η beauty editor σας προτείνει τους καλύτερους ορούς και σκιές της αγοράς, μιας κι ένα λαμπερό outfit επιβάλλει και λαμπερό πρόσωπο.

Τα must haves των γιορτών συγκεντρωμένα σε 20 σελίδες. Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και στον εαυτό σας δώρα από καρδιάς.

Αυτά και άλλα πολλά θέματα μπορείτε να απολαύσετε στο νέο τεύχος του must που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο στα περίπτερα. Μαζί πάρτε δώρο και pocket size ημερολόγιο του 2015 σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, για να το έχετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Ακόμη διαβάστε:
Pocket size ημερολόγιο δώρο με το must Ιανουαρίου
Βαλεντίνα Elsayed: Αποκαλυπτική στο must Ιανουαρίου
True Story: Πάολα Ρεβενιώτη - «Ό,τι έκανα το έκανα για την αξιοπρέπειά μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση