ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το πιο δημοφιλές μάθημα του Yale είναι διαθέσιμο και για εσένα

H επιστήμη του well being

Όσο βρισκόμαστε σπίτι και έχουμε ελεύθερο χρόνο καλό θα ήταν να προσπαθούσαμε να ευρύνουμε τους γνωστικούς μας ορίζοντες.
Τώρα μπορείς εύκολα αφού το γνωστό Πανεπιστήμιο του Yale προσφέρει διαδικτυακά το ποιο γνωστό του μάθημα δωρεάν και μπορείς να κάνεις και εσύ εγγραφή.

Ένας στους 4 μαθητές στο Yale επιλέγει αυτό το μάθημα που διδάσκει στους συμμετέχοντες πώς να «αυξήσουν τη δική τους ευτυχία και να χτίσουν πιο παραγωγικές συνήθειες» - δεξιότητες που θα μπορούσαμε πιθανώς όλοι να επωφεληθούμε τώρα.

Το μάθημα διδάσκει η Δρ Laurie Santos, καθηγήτρια ψυχολογίας και επικεφαλής του Silliman Residential College στο Πανεπιστήμιο Yale.
Κατά τη διάρκεια 10 εβδομάδων, οι συμμετέχοντες συνδέονται για 20 λεπτά μέχρι 3 ώρες για να ολοκληρώσουν μαθήματα και εργασίες - που περιλαμβάνουν βίντεο, κουίζ και αναγνώσεις. Από την ευτυχία στο γιατί οι προσδοκίες μας είναι συχνά τόσο λάθος, μέχρι να ανακαλύψουμε τι πραγματικά δημιουργεί την ευτυχία και να μάθουμε πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε τα προσωπικά μας περιβάλλοντα βοηθώντας τους εαυτούς μας να αλλάξει συμπεριφορά.

Οι εργασίες σε αυτό το μάθημα επικεντρώνονται στο να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας και να μπορείτε να αλλάξετε τις κακές συνήθεις με καλές όπως και να αυξήσετε την ποιότητα ζωής σας.

Τι περιμένετε λοιπόν; Ζήστε και πάλι σαν φοιτητές από το σπίτι. 

Δείτε πως θα παρακολουθήσετε το μάθημα εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση