ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Χαμηλό βαρομετρικό φέρνει βροχές και καταιγίδες

Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από το βράδυ της Δευτέρας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ από το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά από τα δυτικά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσουν χιόνια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ θα πνέουν πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, κυρίως νοτιοδυτικοί, άνεμοι. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση, που τη νύκτα πιθανό να επεκταθεί και στα χαμηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Live η πορεία της κακοκαιρίας:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X