ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Χειροπέδες στην συνεργάτιδα του Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell

Ο Epstein ο οποίος κατηγορείτο για trafficking ανηλίκων και σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών βρέθηκε νεκρός στο κελί του τον Αύγουστο του 2019.

Η Ghislaine Maxwell, στενή φίλη του γνωστού δισεκατομμυριούχου χρηματιστή Jeffrey Epstein, συνελήφθη από το FBI, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

«Συνελήφθη στην ανατολική ακτή με κατηγορίες σχετικά με τον Epstein και αναμένεται να εμφανιστεί σε ομοσπονδιακό δικαστήριο αργότερα σήμερα», ανέφερε το NBC News

Η Maxwell είχε διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ και η τοποθεσία της ήταν άγνωστη μετά τη σύλληψη του Epstein τον περασμένο Ιούλιο.
Οι New York Times ανέφεραν ότι η Maxwell συνελήφθη στο New Hampshire.

Ο Epstein ο οποίος κατηγορείτο για trafficking ανηλίκων και σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών βρέθηκε νεκρός στο κελί του τον Αύγουστο του 2019.

Ο πατέρας του Maxwell ήταν ο βαρώνος των βρετανικών μέσων ενημέρωσης Robert Maxwell. Ήταν η μοναδική «σχέση» του Epstein και βρισκόταν στο πλευρό του στη λαμπερή κοινωνική του ζωή, η οποία συχνά περιελάβανε πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο στην πολιτική, τις τέχνες και την επιστήμη.

Η Virginia Giuffre, ένα από τα φερόμενα θύματα του Epstein, δήλωσε σε κατάθεσή της ότι η Maxwell την προσέλαβε στον κύκλο του Epstein, όπου ισχυρίζεται ότι ο Epstein την ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του και με φίλους του, συμπεριλαμβανομένου του Βρετανού πρίγκιπα Andrew - ο οποίος αρνήθηκε έντονα τους ισχυρισμούς.

Η Maxwell είπε ότι οι ισχυρισμοί της Giuffre είναι αναληθείς. Η Giuffre, ως απάντηση, άσκησε αγωγή εναντίον της Maxwell το 2015.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση