ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

10 Κύπριοι με προτάσεις για Valentine’s day εν καιρώ καραντίνας

Αν δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις 14 Φεβρουαρίου, έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με όσα προτείνουν 10 επώνυμοι Κύπριοι

Ακόμα και αν δεν αγαπάτε την «cheesy», εμπορευματοποιημένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια ωραία πρόφαση για να περάσετε ευχάριστα με το άλλο σας μισό και να ανανεώσετε τη σχέση σας με μικρές εκπλήξεις, βοηθώντας την να μη ρουτινιάσει.

Τώρα με την περίοδο της πανδημίας που περνάμε όλοι δύσκολα και οι δραστηριότητές μας είναι αρκετά περιορισμένες, ψάχνουμε να βρούμε ιδέες, πέραν των δώρων που θα μπορούσαμε να κάνουμε, για να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα και δημιουργικά μπορούμε.

Αν δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις 14 Φεβρουαρίου, έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με όσα προτείνουν επώνυμοι Κύπριοι ως ιδανικές ιδέες για μια πραγματικά τέλεια ημέρα.

Βασιλική Παπαμιχαήλ

 

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Περιμένεις μόνο εκείνη την ημέρα να νιώσεις τι εστί έρωτας; Ελπίζω πως όχι! Αλλά έχω να προτείνω τα καλύτερα. Ήρθε η μέρα και η στιγμή́ να κάνεις πράγματα που πραγματικά́ σου προσφέρουν χαρά́, ευφορία και ταχυπαλμία. Από το χαλάρωμα του καναπέ μέχρι 95km ποδήλατο στο πάρκο, το δείπνο στην ταράτσα του σπιτιού́ σου, έχει δεν έχει φεγγάρι ή ακόμα το δείπνο σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού́ εκτός από́ την κουζίνα. Ανατροπή στην καθημερινότητά σου! Να γελάς όσο πιο πολύ́ μπορείς και να καταλάβεις ότι η ζωή́ από́ μόνη της είναι ένας έρωτας.

Τάσος Ευαγγέλου

Ανάλογα πόσο ερωτευμένος είσαι... Ετοίμασε ένα ωραίο δείπνο, γέμισε με κεριά τον χώρο, βάλε να παίζει μουσική από το soundtrack της ταινίας «365 days». Γέμισε με κόκκινα τριαντάφυλλα το υπνοδωμάτιο. Αγόρασε σέξι εσώρουχα, βάλε φαντασία και κάνε έρωτα δίχως αύριο (αν μπορείς). Μετά τα πυροτεχνήματα πάρε αγκαλιά τον σύντροφό σου... Βγάλε από το ψυγείο το γλυκό για δύο που αγόρασες. Υ.Γ. Μην περιμένεις μια μέρα του χρόνου για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις, να ζεις το τώρα, την κάθε στιγμή, το αύριο κανείς δεν το ξέρει... Άρα ζήσε, απόλαυσε χωρίς ενοχές τον έρωτα και όπου σε βγάλει.

Μαρία Κορτζιά

Μια ωραία κίνηση που θα σε φέρει πιο κοντά με το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι να μπείτε μαζί στην κουζίνα και να μαγειρέψετε παρέα, πίνοντας κρασάκι, να ανταλλάξετε κάτι συναισθηματικής αξίας και να κάνετε μια ωραία συζήτηση, κάτι που ίσως άλλες μέρες λόγω των ρυθμών της καθημερινότητας δεν μπορούμε να κάνουμε.

Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Ερρίκο

Μια απογευματινή βόλτα στο πάρκο νομίζω πως θα ήταν ιδανική, αν είναι και καλός ο καιρός. Μετά σπίτι, φαγητό, κρασί και ό,τι άλλο προκύψει!

Χάρης Παπαθεοχάρους


Το πιο κλασικό είναι και το καλύτερο! Ένα τραπέζι γεμάτο ροδοπέταλα, 1 κερί́, 2 ωραία ποτήρια κρασί́ και μια ωραία μακαρονάδα. Αν δεν θέλεις να μαγειρέψεις τότε παρήγγειλε τα μακαρόνια σου από́ το pasta strada. Εγώ θα σου πρότεινα την chicky mushroom και τα υπόλοιπα τα αφήνω πάνω σου!

Μαρία Παπακώστα

Μια ωραία βραδιά μπροστά από το τζάκι με ωραίο κρασί. Ιδανικό σκηνικό θα ήταν να χιόνιζε, οπότε το βουνό θα ήτανε μια ωραία απόδραση. Κουβέρτα, ταινία και αγκαλιά. Και η Μίσκα (η σκυλίτσα μου) στη γωνίτσα. Τα απλά καθημερινά πράγματα κάνουν τη διαφορά και όχι οι υπερβολές. Τώρα που είδαμε ότι το απλό και καθημερινό είναι τόσο άπιαστο πια, ίσως πρέπει να το εκτιμάμε περισσότερο, όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά κάθε μέρα.

Αλέξανδρος Ταραμουντάς


Κάλεσε το ταίρι σου σε δείπνο και αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού για να μπείτε σε ένα πιο ερωτικο κλίμα. Μπορείτε να κάνετε δώρο και ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το αγαπημένο σας ταξίδι για να θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές.

Φανή Παπαμιχαήλ

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ρομαντική. Όταν όμως σου χτυπάει την πόρτα ο έρωτας, μπορεί και να γίνεις! Ιδανικό, λοιπόν, για εμένα είναι να είσαι με το άτομο που επιθυμείς σε ένα ξύλινο σπιτάκι στο βουνό, να κάνει κρύο, να έχεις τζάκι και κεριά και φυσικά μουσική!

Αφροδίτη Δερματά

Στρωμένες κουβέρτες στο πάτωμα δίπλα στο τζάκι, ατμοσφαιρική μουσική στο πικάπ, λευκό κρασί και πλάτερ με τυριά και αλλαντικά στην άκρη. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σας.

Κρίστη Παπαδοπούλου

Προτάσεις για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μού έρχονται άπειρες στο μυαλό! Αλλά τελικά η ουσία έχει σημασία! Αν έχεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, φίλους ή ακόμα και την οικογένειά σου, να είστε αγαπημένοι και να θυμάστε -αν όχι κάθε μέρα, έστω αυτή τη μέρα- να κάνετε κάτι διαφορετικό για την αλλαγή! Συνήθως εμείς έχουμε παραστάσεις αυτή την περίοδο, φέτος με βρίσκει στο σπίτι πολύ χαλαρή. Ένα μπουκάλι κρασί, ένα ωραίο φαγάκι, τα άστρα, μια ταινία στην τηλεόραση, λίγη μουσική, ωραία κουβεντούλα, κάτι απλό θα προτιμήσω με αυτά που μπορούμε να έχουμε! Το θέμα είναι να ζούμε τη στιγμή και να την απολαμβάνουμε!

Πηγή: Wiz-Guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X