ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε στο supermarket

Ο καθένας από εμάς οφείλει να σέβεται τους εργαζομένους και με απλά πράγματα να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη και όχι το αντίθετο.

Καθώς o κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο, εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε από το σπίτι όπως και οι περισσότεροι εκεί έξω, οι εργαζόμενοι των υπεραγορών είναι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων το οποίο είναι εκτεθειμένο και αντιμετωπίζει μεγάλο ρίσκο.

Οι εργαζόμενοι των υπεραγορών έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο και έχουν πολλές πιθανότητες να μολυνθούν από τον ιό ενώ η αυξημένη κίνηση και οι ουρές που σχηματίζονται σε συνδυασμό με το ωράριο τους για την εξυπηρέτηση των πελατών, έκανε τη δουλειά τους ακόμα πιο δύσκολη. Γι' αυτό ο καθένας από εμάς οφείλει να σέβεται τους εργαζομένους και με απλά πράγματα να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη και όχι το αντίθετο.

1. Προτιμήστε να πηγαίνετε στην υπεραγορά μόνοι σας καθώς ο αριθμός ατόμων σε ένα χώρο πρέπει να είναι μειομένος, φανταστείτε αν όλοι πηγαίναμε για ψώνια με ακόμα ένα άτομο.

2. Κρατάτε τις αποστάσεις που πρέπει, είτε αυτό είναι από τον κόσμο γύρω σας, τους εργαζομένους, στη σειρά για το ταμείο ή για τα διάφορα όπως κρεοπωλείο, ψαραγορά κ.ο.κ

3. Μην αγνοείτε τα σημάδια που έχουν τοποθετηθεί στο πάτωμα για τις απαιτούμενες αποστάσεις. Είναι ένας από τους κανόνες!

4. Αν νιώθετε ότι είστε άρρωστοι, αποφύγετε τη διαδρομή στην υπεραγορά και ζητήστε από κάποιο δικό σας άνθρωπο να σας βοηθήσει με τη λίστα σας.

5. Αποφύγετε την άσκοπη μετακίνηση στην υπεραγορά αν θα το κάνετε απλά για να βγείτε από το σπίτι. Οι μετακινήσεις μας πρέπει να είναι ουσιαστικές και μειωμένες.

6. Πάντα να φοράτε γάντια και να μην αγγίζετε πράγματα τα οποία δεν θα αγοράσετε. Ελαχιστοποίηστε την πιθανότητα μόλυνσης όσο μπορείτε.

7. Μην παραπονιέστε για τα πράγματα τα οποία είναι σε έλλειψη καθώς δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι της υπεραγοράς. Μπορεί να μην βρείτε το brand που αγοράζατε συνήθως αλλά στο ράφι υπάρχουν πάντα και άλλες επιλογές.

8. Αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις με άλλους πελάτες και με το προσωπικό της υπεραγοράς. Να είστε ευγενικοί καθώς το κλίμα δεν σηκώνει εντάσεις μεταξύ μας.

9. Μην παραπονιέστε για το ωράριο λειτουργίας και την προτεραιότητα που δόθηκε για τα άτομα τα οποία εμπίπτουν στις κατηγορίες των ευπαθών ομάδων, στο όριο ηλικίας 60 ετών και άνω και σε άτομα με αναπηρίες.

10. Προτιμήστε να πληρώνετε με κάρτα και όχι μετρητά καθώς είναι πιο ασφαλές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση