ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

«Το να μην επιλέξετε Αφροαμερικανή σημαίνει ότι θα χάσετε»

Από τον ράπερ Diddy στον ραδιοφωνικό παραγωγό Charlamagne tha God, αλλά και προσωπικότητες του αθλητισμού και της θρησκείας, 100 Αφροαμερικανοί δημοσίευσαν σήμερα μια ανοικτή επιστολή με τη οποία καλούν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών στον Λευκό Οίκο Joe Biden να επιλέξει μια μαύρη συνυποψήφια.

«Το να μην επιλέξετε μια μαύρη συνυποψήφια το 2020 σημαίνει ότι θα χάσετε τις εκλογές», γράφουν οι υπογράφοντες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο αστέρας του NBA Chris Paul.

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό, ζητήσαμε από τις μαύρες γυναίκες να κάνουν τα πάντα. Να κινητοποιήσουν τα στρατεύματα έως να ρισκάρουν την ζωή τους για το Δημοκρατικό Κόμμα, χωρίς αναγνώριση, ούτε σεβασμό, κρατώντας χαμηλό προφίλ και σίγουρα χωρίς να τις στηρίζουμε αρκετά», γράφουν στην ανοικτή επιστολή, που δημοσίευσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

«Και εμείς, οι μαύροι άνδρες, είμαστε αλληλέγγυοι προς εκείνες», τονίζουν οι υπογράφοντες απευθυνόμενοι στον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες το όνομα εκείνης που θα τον συνοδεύσει στις κάλπες εναντίον του Ρεπουμπλικανού Donald Trump, την 3η Νοεμβρίου.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Barack Obama έχει υποσχεθεί από τον Μάρτιο να επιλέξει μία γυναίκα για συνυποψήφιά του, η οποία θα γίνει, σε περίπτωση νίκη τους, η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ