ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

13χρονος Δαμιανός: Έκκληση από την οικογένεια για οικονομική βοήθεια

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του αδικοχαμένου 13χρονου Δαμιανού Παχή που έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ ποδηλατούσε με τρεις φίλους του.

Ο Δαμιανός ήταν το 5ο παιδί της οικογένειας. Τα παιδιά μεγαλώνει μόνη της η μητέρα του Σόφη η οποία παλεύει με αξιοπρέπεια και παρέχει όλα τα στοιχειώδη στα παιδιά της αλλά δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί στο ποσό που απαιτείται για να κηδεύσει το αγαπημένο της παιδί.

 Η offsiteCy επικοινώνησε με τον κ. Αντρέα θείο του Δαμιανού. Μεταφέρουμε την παράκληση της οικογένειας για να βοηθήσει ο κόσμος όσο μπορεί ούτως ώστε να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται για να κηδευτεί όπως πρέπει το αγγελούδι τους. Δεν ζητούν τίποτα παραπάνω.

Δημοσιεύουμε λογαριασμό που ανοίχθηκε και μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει όσο μπορεί την οικογένεια.Ο λογαριασμός είναι: 4100634-4 (Σε όλες τις ΣΠΕ - Λεπτομέρειες λογαριασμού: Δαμιανός) Εισφορές για την οικογένεια θα γίνονται και στην κηδεία που θα γίνει την Παρασκευή.

Η κηδεία του 13χρονου θα τελεστεί σήμερα στις 4 το απόγευμα από τον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι. Έκκληση της οικογένειας και των φίλων του Δαμιανού, όπως όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην κηδεία να είναι ντυμένα στα άσπρα.

Θυμίζουμε ότι τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 13χρονο Δαμιανό ο οποίος μόλις πριν λίγους μήνες βγήκε νικητής στην μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς έμελε να αφήσει τα όνειρα του στην άσφαλτο...

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση