ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Fashion blogger έβγαλε φωτό στην Καλιφόρνια με φόντο πυρκαγιές

Η αντίδραση στα social media

Σάλος προκλήθηκε μετά από ανάρτηση της fashion blogger Colette LeClair η οποία φωτογραφήθηκε με ένα πορτοκαλί τούλινο φόρεμα στην παραλία της Καλιφόρνια με φόντο τον πορτοκαλί από τις φωτιές ουρανό.

Η γνωστή blogger η οποία μετακόμισε πρόσφατα από το Σαν Φρανσίσκο στο Λος Αντζελες θέλησε να αποχαιρετήσει την Καλιφόρνια με αυτό τον τρόπο.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε έγραψε αρχικά «Η τελευταία μου ημέρα εδώ! Ήθελα να πω αντίο στον ωκεανό και την παραλία και να κάνω αυτό που λατρεύω εδώ για χρόνια -Φωτογραφίες με τρίποδο»

Γρήγορα η ανάρτησή της προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να την κατακρίνουν αφού κόσμος χάνει τις περιουσίες του και οι πυροσβέστες μάχονται με τις φλόγες. «Αυτή είναι μία influencer που μόλις δημοσίευσε φωτογραφία με ρούχα που πουλάει -ποζάροντας σε αυτά, σε παραλία στο Σαν Φρανσίσκο ενώ οι πυρκαγιές μαίνονται γύρω της».

Φυσικά υπήρχαν και άτομα που υπερασπίστηκαν την LeClair λέγοντας ότι δεν μπορεί να σταματήσει να ζει και να εργάζεται για να «θρηνήσει τη γη που πεθαίνει».

Η ίδια επεξεργαστικέ την λεζάντα της φωτογραφίας γράφοντας ότι «Οδήγησα στην παραλία το τελευταίο μου βράδυ στην πόλη. Έβγαλα φωτογραφίες, αγαπώ να βγάζω φωτογραφίες. Βγάζω φωτογραφίες τα τελευταία τρία χρόνια σε αυτή την πόλη. Αγαπώ την πόλη. Φωτιές μαίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Καλιφόρνια. Είναι καταστροφικό. Προσευχές για τους ανθρώπους που παλεύουν με τις πυρκαγιές. Σας στέλνω την αγάπη μου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X