ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν!!

Ποιους είδαμε στο fashion show της Fani Xenophontos, τι φόρεσαν, πώς το φόρεσαν και ποιες εμφανίσεις ξεχωρίσαμε! Απολαύστε τις!
 

 

Τίνα Λεπτού
Η Τίνα Λεπτού με skinny leather pants και peep toe ankle booties ολοκληρώνει το cool look της με statement animal print blouse σε έντονα χρώματα του καλοκαιριού!

Έμιλη Γιολίτη
Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση η Έμιλη Γιολίτη έκανε την εμφάνιση της στο fashion show της Fani Xenophontos, με ανοιξιάτικο φόρεμα σε παστέλ χρωματισμούς, nude pumps και clutch στον ίδιο χρωματισμό.

Μαριάννα Λεπτού
Με leather pants και αμάνικη γούνα ολοκληρώνει το rock chic look της με ankle boots και τα κατάλληλα αξεσουάρ! Μας αρέσει! 

Λουκία Σωτηρίου
Wow! Πόσο μας αρέσει η Λουκία Σωτηρίου αλά vintage look! Με nude πουκάμισο και frilled φούστα ολοκληρώνει το προσεγμένο vintage look της με τα καταλληλότερα αξεσουάρ.

Τώνια Επαμεινώνδα
Η Τώνια Επαμεινώνδα φαντάζει τόσο σέξι με αποκαλυπτικό skinny leather pants και sequined μπλούζα με see-through λεπτομέρεια.

Χριστιάνα Καλλή. Ένα υπέροχο total black look από την Χριστιάνα Καλλή χωρίς τίποτα λιγότερο και τίποτα περιττό. Τα ankle booties συμπληρώνουν το κομψό look!

Μικαέλα Μέσσιου. Ακολουθεί τα trends της σεζόν η Μικαέλα Μέσσιου με balloon φούστα σε έντονο μπλε χρώμα. Το αγαπημένο μας χρώμα για το φετινό καλοκαίρι!

Βαλεντίνα Τσίγκη
Μας αρέσει η Βαλεντίνα Τσίγκη που τολμά να συνδυάσει python jacket, python clutch bag και επίσης python pumps! Go Val!

Ισμήνη Παπακώστα
Cool εμφάνιση από την πάντα προσεγμένη Ισμήνη Παπακώστα. Αυτή τη φορά με leather pants και άσπρη sequined blouse που ολοκληρώνει το look της με άσπρη γούνα!

Κάρλα Καλαϊτζιάν
Με ανδρόγυνο παντελόνι, pumps και τα κατάλληλα αξεσουάρ δημιουργεί το ιδανικό look που μας αρέσει.  

Στάλω Ηλία
Μια κομψή εμφάνιση από την Στάλω Ηλία με ladylike μαύρο φόρεμα, nude γόβες και υπέροχο αυστηρό σινιόν που τονίζει ακόμα περισσότερο τα όμορφα της χαρακτηριστικά. Η  nude Chanel bag συμπληρώνει το look!

 

Ριάνα Τρεππίδη
Με μίνι μαύρο φόρεμα και τα κατάλληλα pumps δημιουργεί ένα κομψό look.

Λουκία Σεργίδου
Η Λουκία Σεργίδου φαντάζει σούπερ σέξι με μαύρο baby-doll και Charlotte Olympia pumps. We are in love!

Marilyn Χαραλαμπίδη
Συνδυάζει oversized άσπρη μπλούζα με leather skinny pants και booties για μια πιο rock chic εμφάνιση.

Λυγία Δημάδη
Σούπερ chic η Λυγία Δημάδη, ίσως και η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς. Ένα σύνολο με μαύρο cocktail φόρεμα μέχρι το γόνατο το οποίο συνδύασε με beige αυστηρές γόβες και motorcycle leather jacket! Αν τολμάτε, δοκιμάστε το!

Αντωνία Χαμπή
Με ασπρόμαυρο black and white φόρεμα και skinny jeans, τελειοποιεί το look της με χρωματιστά αξεσουάρ και μπαλαρίνες. Μας αρέσει επίσης το κόκκινο κραγιόν.

Ειρήνη Χριστοφόρου
Εντελώς ανοιξιάτικη εμφάνιση από την διευθύντρια του περιοδικού must, Ειρήνη Χριστοφόρου με Chloe trench coat και άσπρο wide legged παντελόνι. To απόλυτο hot look της καινούργιας σεζόν!
 
 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS