ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας στο καιρικό μενού

Αναλυτικές προβλέψεις μέχρι την Παρασκευή

newsroom must

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερμή αέρια μάζα αναμένεται από αύριο. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά παράλια και το απόγευμα στα ορεινά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το πρωί μέχρι νότιοι, ασθενείς ως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νοτιοανατολικά παράλια, θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το πρωί στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X