ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

23 ιδέες για το weekend

ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Let’s do it Cyprus! «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα» 
Πάνω από 13.500 εθελοντές δήλωσαν συμμετοχή στην παγκύπρια εκστρατεία Let’s do it Cyprus! «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα», η οποία αποτελεί μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού «Let’s do it World!» με στόχο να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια.

Στην Κύπρο η εκστρατεία διοργανώνεται από την ομάδας του Let’s do it Cyprus! και την  Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου η οποία έχει θέσει τη δράση αυτή υπό την αιγίδα της .

Πρόκειται για το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα και η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών, που έχει οργανωθεί ποτέ στον κόσμο, μια ιδέα που γεννήθηκε το 2008 στην Εσθονία. Σήμερα στο Let’s do it World! συμμετέχουν πέραν των 100 χωρών, ανάμεσά τους και η Κύπρος.

Στόχος της σημερινής παγκύπριας εκστρατείας η συμμετοχή όσο περισσότερων εθελοντών γίνεται, ώστε το μήνυμα να φτάσει σε ολόκληρη την Κύπρο. Η συμμετοχή της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Οργανωμένων Φορέων, των Εθελοντικών Οργανώσεων και του κοινού είναι  κομβική, αφού ουσιαστικά  η  επιτυχία της εκστρατείας στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην αγάπη όλων μας για το περιβάλλον και την Κύπρο.

Δυστυχώς  στην Κύπρο η  ετήσια παραγωγή σκουπιδιών ανά άτομο είναι τραγική και ανέρχεται στα 663 kg βάσει των στοιχείων της Eurostat για το 2012. Το νησί κατείχε την 27η θέση από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ στο εν λόγω ζήτημα.

Η επίσημη  έναρξη της εκστρατείας πραγματοποιείται στις 10.00, μπροστά από το εκκλησάκι των Δεκατριών Οσιομαρτύρων και Ομολογητών, στο  Γραμμικό πάρκο  πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο.
 
Info 
Κυριακή 10 Απρίλιου 2016 
Στηρίξτε την εκστρατεία δηλώνοντας συμμετοχή  στο www.ldicyprus.org
ή αποστέλλοντας δήλωση συμμετοχής με φαξ. στο 22400176 
Τηλ.22400185, 99377755 
info@ldicyprus.org


ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διεθνής ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ
Ο Διεθνής ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι ο επίσημος Μαραθώνιος της Κύπρου, πιστοποιημένος από τις διεθνείς ομοσπονδίες AIMS και IAAF. Φέτος για δέκατη φορά ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της κατηγορίας της στην Κύπρο και αποτελεί έμπνευση για τους αθλητές, καλωσορίζει επισκέπτες από διάφορες χώρες και προσκαλεί τους παρευρισκόμενους σε ένα μεγάλο πανηγύρι χαράς και μια γιορτή φιλίας.

Οι εκδηλώσεις μας περιλαμβάνουν Μαραθώνιο, Μισό μαραθώνιο, Δρόμο Υγείας, Εταιρικό Δρόμο και Παιδικό / Μαθητικό Δρόμο. Η ευθεία, γρήγορη και επίπεδη διαδρομή χωρίς τροχαία κίνηση, προσφέρεται για επίτευξη καλύτερου προσωπικού χρόνου κάθε δρομέα και το σλόγκαν ‘Τρέχω Δίπλα στο Κύμα’ αντικατοπτρίζει την πραγματική εμπειρία των συμμετεχόντων που αγωνίζονται κατά μήκος της πανέμορφης παραλίας της Λεμεσού.

Info 
Κυριακή 10 Απριλίου 2016
Μόλος (Περιοχή της Επίχωσης) από τις 07.30
Παραλιακός δρόμος Λεμεσού

Κόστος συμμετοχής:
Μαραθώνιος: €60
Μισός Μαραθώνιος: €45
Petrolina Δρόμος Υγείας 10χλμ: €30
Ατομικός Δρόμος 5χλμ: €30
 Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ: €200 / ομάδα
McDonald's Παιδικός Δρόμος: Δωρεάν


ΑΝ ΠΑΣ CLUBING

After Party στο Guaba 
Preopening party ετοιμάζει το Guaba την Κυριακή, μετά το τέλος του Μαραθώνιου στη Λεμεσό, όπου είναι ένας από τους σπόνσορες, και κάνει προθέρμανση, μέχρι να ανοίξει επίσημα τις 2 Μαίου για το καλοκαίρι.

Ένα pre και ένα after party με 8 Djs να αναλαμβάνουν τα decks από μια ώρα ο καθένας!

Info 
Κυριακή 10 Απριλίου 2016
Guaba Beach Bar, από τις 15.00 
Αμαθούντος 7, Λεμεσός 
Τηλ. 96340000 


Gus & Bonso στο Ammos
Το δίδυμο των Gus & Bonso εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Ammos. Σχηματίστηκαν το 2007, τότε που όταν οι πορείες τους κατέληξαν σε ένα κοινό σημείο και μοιράστηκαν για πρώτη φορά τα decks του Wunderbar, του θρυλικού μπαρ των Εξαρχείων. Ο Κωνσταντίνος Κόνναρης και ο Γιάννης Ψύλλας ένωσαν έκτοτε το πάθος τους και την αγάπη τους για την ηλεκτρονική μουσική και πορεύονται μαζί μέχρι σήμερα.

Ο διαρκώς εξελισσόμενος ήχος τους και μια πορεία γεμάτη πολλές συνεργασίες, τους οδήγησαν σε ένα αναγνωρίσιμο ύφος και μια σταθερή παρουσία ανά την Ελλάδα.

Info 
Κυριακή 10 Απριλίου  2016
Ammos Beach Bar, 16.00
Παραλία Μακένζι, Λάρνακα 
Τηλ. 24828844


AN ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ STAND-UP COMEDY

Comedy for the Masses 
To Comedy for the Masses με τους Mikeius (ΜΠΡΑΦ), Jeremy και Κώστας Μαλλιάτσης, σε μία μοναδική εμφάνιση στο  Downtown Live. Νέα παράσταση, νέα κείμενα, νέα βίντεο, νέο show, νέες ταινίες… ίδιες άσχημες φάτσες,  σε ένα ανατρεπτικό μουσικό stand-up comedy.

O άνθρωπος που έσπασε όλα τα κοντέρ των views στο youtube με το “ΜΠΡΑΦ”, πριν ακόμα γνωρίσουν το πρόσωπο τους, ο Mikeius, μαζί με τους No1 youtubers Jeremy και Κώστα Μαλλιάτση!

Info 
Σάββατο 9 Απριλίου  2016
Ravens, 22.00
Σαριπόλου & Σωκράτους γωνία 4, Λεμεσός 
Κρατήσεις 99614100

 

AN ΘΕΣ LIVE

KollektivA feat Prospectus στο Red
Η δραστήρια ελληνόφωνη rock μπάντα KollektivA , κατεβαίνει στη Κύπρο για να συναντήσει στη σκηνή τους Prospectus.

Το χειμώνα που πέρασε οι Kollektiva προετοίμασαν και παρουσίασαν την παράσταση "Η Μπαλάντα της Φυλακής", ως θεατρική ανάπτυξη του ομώνυμου άλμπουμ τους, στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης". Μια πρωτοποριακή παράσταση που συνέλεξε διθυραμβικές κριτικές και αποτέλεσε μια μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία, καθοριστική για την πορεία τους.

Παράλληλα, κυκλοφόρησαν το νέο τους digital single "Έλενα", τραγούδι εμπνευσμένο από την ιστορία της 6χρονης Eliza Izquierdo, που ώθησε τους KollektivA να ασχοληθούν με το ευαίσθητο θέμα της παιδικής κακοποίησης. Δείτε το video clip.

Οι Prospectus είναι ένα από τα καλύτερα ελληνόφωνα rock συγκρότημα στη Κύπρο και εκείνο που τους λείπει πλέον, είναι η κυκλοφορία ενός άλμπουμ.

KollektivA: Θανάσης Χουλιαράς, Φάνης Μαργαρώνης.
 
Prospectus: Νικόλας Φιλήτας, Γιώργος Γεωργιάδης, Γεωργία Λάρδου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Φίλιπ Ζίλφο, Ανδρέας Παράσχος, Φρεντερίκ Ζίλφο.
 
Info
Σάββατο 09 Απριλίου 2016
Μουσική Σκηνή Red, 23.45
Διονύσου 15, Πλατεία Παλιού Δημαρχείου, Λευκωσία 
Κρατήσεις  22767711
Εισιτήριο €10


Gadjo Dilo στο Downtown Live
Οι Gadjo Dilo έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν την μουσική ιδιοφυΐα του θρυλικού κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt και την ελληνική μουσική σκηνή του '50 και '60. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz διασκευάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, δημιουργώντας το δικό τους μουσικό στυλ, το "Manouche De Grec".

Eπί σκηνής, το συγκρότημα μεταφέρει τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz παράδοσης, δίνοντας ταυτόχρονα ένα έντονα “Ελληνικό” στοιχείο, αναβιώνοντας μίαν άλλη εποχή, και παρασέρνοντας έτσι το κοινό να λικνιστεί και να σιγοτραγουδήσει παρέα τους. Δεν παραλείπουν, επίσης, να κάνουν ένα «πέρασμα» από τα αμερικανικά jazz standards, και γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου, όπως τραγούδια των Edith Piaf, Ella Fitgerald, Sinatra.

Info 
Σάββατο 9 Απριλίου 2016
Downtown Live, 22.00
Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Έγκωμη, Λευκωσία  
Κρατήσεις 99810011


Σάββας Χαραλάμπους στο Τεχνόπολις 20 
O Σάββας Χαραλάμπους παρουσιάζει τον προσωπικό του άλμπουμ «When the dreams take place» στο Τεχνόπολις 20 και στη συνέχεια θα ερμηνεύσει unplugged γνωστά τραγούδια με τους συνεργάτες του.

Στα κομμάτια του «When The Dreams Take Place» ξεδιπλώνονται οι προσωπικές στιγμές του Κύπριου rocker από τη εικοσάχρονη πορεία και στο προσωπικό του άλμπουμ συμμετέχει με την ατμοσφαιρική φωνή της η Ines Kowalska.

Ποιος είναι 
Ο Σάββας Χαραλάμπους παίζει κιθάρα από 13 χρονών. Με την πρώτη του μπάντα Νέμεσιςκυκλοφορεί το 1997 το άλμπουμ «Φυλακισμένοι Αθώοι» και με τους Εν Λήθει Ερασταί το «Ακάμας το 2000. Αργότερα σχηματίζονται οι Low on Saturn με τους οποίους κυκλοφορεί το άλμπουμ «42-42» και το 2007 δημιουργεί τους Under the Number, το πιο πετυχημένο του γκρουπ. Το 2009 κυκλοφορούν το άλμπουμ «Never Ending Ride» με hard rock ύφος και ανοίγουν τη συναυλία του Paul di Anno των Iron Maiden στη Λευκωσία. Η μπάντα στη συνέχεια επανέρχεται το 2011 με το «New Born» και nu metal ήχο και λίγο αργότερα κλείνει τον κύκλο της.

Info 
Κυριακή 10 Απριλίου 2016
Τεχνόπολις 20, από τις 20.00
Λεωφ. Νικολάου Νικολαϊδη 18, Πάφος 
Είσοδος 5 ευρώ
Κρατήσεις 70002420


AN ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ

«Αγαπημένη Αίσθησις» στην Ορόκλινη 
Το Οινοπνευματοποτείο Verochino στην Ορόκλινη παρουσιάζει την Παυλίνα Κωνσταντοπούλου στην κλασική κιθάρα και τραγούδι και τον Παύλο Μιχαηλίδη στο βιολί και τραγούδι, σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα προσωπικών επιλογών που έχουν αγαπήσει.

«Το βιολί θα ξεκινήσει υπόκωφα, μέσα στη βουή από τις φωνές ολόγυρα. Οι ήχοι θα πάρουν σχήμα και μορφή και θα φτιάξουν ένα μαγικό ταξίμι, για να καθίσει επάνω του η φωνή, όπως ο Αλαντίν στο μαγικό χαλί του. Οι φωνές θα σταματήσουν, θα ακουστεί μια γλυκιά κιθάρα, το στόμα θα γευτεί γλυκόπιοτο κρασί, τα δάχτυλα θα χτυπάνε στο τραπέζι το ρυθμό μιας μελωδίας, τα μάτια θα κλείσουν καθώς τα αφτιά θα ακούν γνώριμο, αγαπημένο, που τόσα χρόνια καρτεράς, τραγούδι»

Info 
Σάββατο 9 Απριλίου 2016
Οινοπνευματοποτείο Verochino, 21.30
Ανδρέα Δημητρίου 1, Ορόκλινη
Είσοδος 5 ευρώ
Κρατήσεις 99682288


ΑΝ ΠΑΣ ΣΙΝΕΜΑ

Πολυαγαπημένες Μέρες  (νέα ταινία)
Το 1970 οι κάτοικοι του μικρού χωριού Κάρμι στην Κύπρο, ζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία: τα γυρίσματα της ταινίας «Πολυαγαπημένη», με συνεργείο και ηθοποιούς του Hollywood.

Το ντοκιμαντέρ «Πολυαγαπημένες μέρες» (Beloved Days) του Κωνσταντίνου Πατσαλίδη, σαν καλειδοσκόπιο  μεταφέρει εικόνες της κοινωνικής πραγματικότητας της τότε εποχής αλλά και των τραυματικών αλλαγών που βίωσαν οι κάτοικοι μετά την τουρκική εισβολή. Σαράντα χρόνια μετά, επισκέπτονται με νοσταλγία τις πολυαγαπημένες εκείνες μέρες.
 
Με αφορμή την ταινία «Πολυαγαπημένη» του 1970, επιδίωξη του σκηνοθέτη ήταν να μεταφέρει εικόνες της κοινωνικής πραγματικότητας της τότε εποχής και παράλληλα να προσεγγίσει δημιουργικά την πολλά υποσχόμενη πορεία του νησιού ως κινηματογραφικού προορισμού: μια πορεία, που σταμάτησε γρήγορα και άδοξα μετά την Τουρκική εισβολή του 1974. Ωστόσο, αναπόσπαστη προέκταση αυτής της προσέγγισης αποτελούν οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα όσων βίωσαν αυτά τα δυο σημαντικά γεγονότα, και οι αλλαγές που επέφεραν στη ζωή και την ψυχοσύνθεσή τους.

Τέλος, ανατρεπτικό στοιχείο του ντοκιμαντέρ είναι ότι οι χαρακτήρες δεν γνωρίζουν την εξέλιξη της ιστορίας, δημιουργώντας έτσι ρεαλιστικές αλλά και αναπάντεχες αντιδράσεις. Στόχος αυτής της διαφορετικής αφηγηματικής προσέγγισης είναι να αγγίξει τον κάθε ένα ξεχωριστά, και να ανοίξει διόδους ευαισθητοποίησης και προβληματισμού.

Σκηνοθέτης: Κωνσταντίνος Πατσαλίδης    
Σενάριο: Γιώργος Αβραάμ

K Cineplex 3 (The Mall of Cyprus) 20.15, 22.15
K Cineplex 3 (Λευκωσία) 20.15, 22.15  
K Cineplex 3 (Λεμεσός) 20.15, 22.15  
K Cineplex 3 (Λάρνακα) 20.15, 22.15  
K Cineplex 2 (Kings Avenue - Πάφος) 20.15, 22.15  
 
My Big Fat Greek Wedding 2 (νέα ταινία)
Ενώ η Τούλα ανησυχεί μήπως η κόρη της Πάρις διαλέξει πανεπιστήμιο μακριά από το σπίτι τους, θα βρεθεί στη μέση της απρόβλεπτης διαμάχης που θα ξεσπάσει ανάμεσα στους γονείς της, όταν εκείνοι διαπιστώσουν πως ο προ πεντηκονταετίας γάμος τους είναι άκυρος.

Τα ελληνο-αμερικανικά αστεία επανέρχονται ξαναζεσταμένα και η όλη κατάσταση γίνεται ακόμα πιο κιτς, καθώς η παλαιότερη γενιά των Πορτοκάλος αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Φανερά βαριεστημένη, η Βαρντάλος επαναλαμβάνει τον εαυτό της, ο οποίος εδώ αποδεικνύεται διπλά εθνικο-συντηρητικός (όλα διορθώνονται με έναν ελληνορθόδοξο γάμο!).

Σκηνοθέτης: Kirk Jones  
Πρωταγωνιστούν: Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine

K Cineplex 1 (The Mall of Cyprus) 17.15, 20.00, 22.15, σαββατοκύριακο επίσης 11.15, 13.15, 15.15
K Cineplex 1 (Λευκωσία) 17.15, 20.00, 22.15, σαββατοκύριακο επίσης 15.15  
K Cineplex 1 (Λεμεσός) 17.15, 20.00, 22.15, σαββατοκύριακο επίσης 15.15  
K Cineplex 1 (Λάρνακα) 17.15, 20.00, 22.15, σαββατοκύριακο επίσης 15.15  
K Cineplex 6 (Kings Avenue - Πάφος) 17.15, 20.00, 22.15, σαββατοκύριακο επίσης 11.15, 13.15, 15.15  
RIO 1 19.45, 22.00, σαββατοκύριακο επίσης 15.30, 17.30

Hardcore Henry (νέα ταινία)
Ανακτώντας τις αισθήσεις του σε ένα εργαστήριο, ένας άντρας που δεν θυμάται τίποτα μαθαίνει από μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως είναι η σύζυγός του πως τον λένε Χένρι. Αμέσως μετά τον πυροβολούν, εκείνη την απάγουν και η περιπέτεια του να μάθει την αλήθεια και να εκδικηθεί ξεκινά.

Ρωσοαμερικανική ταινία ξέφρενου ρυθμού, ασύλληπτης δεξιοτεχνίας, προσχηματικής πλοκής και βλακώδους χιούμορ περιπέτεια, γυρισμένη όλη σε υποκειμενικό –εν είδει videogame– πλάνο. Την αρχική περιέργεια διαδέχεται γρήγορα η σύγχυση και ακόμα γρηγορότερα η βαρεμάρα.

Σκηνοθέτης: Ilya Naishuller  
Πρωταγωνιστούν: Sharlto Copley, Tim Roth, Haley Bennett

K Cineplex 4 (The Mall of Cyprus) 19.50  
K Cineplex 4 (Λευκωσία) 19.50, 22.10  
K Cineplex 4 (Λεμεσός) 19.50 
K Cineplex 4 (Λάρνακα) 19.50, 22.10  
K Cineplex 3 (Kings Avenue - Πάφος) 19.50, 22.10  
RIO 3 19.45, 22.00


ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Ήμουν η Λυσιστράτη» στη Λεμεσό 
Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Μίτος παρουσιάζει σε παγκύπρια πρώτη το «Ήμουν η Λυσιστράτη», ένα κείμενο για τη σκηνή του Αντώνη Γεωργίου, σε σκηνοθεσία Λούκα Βαλέβσκι.

Στο αδημοσίευτο ακόμα κείμενο, ο συγγραφέας χρησιμοποιεί αποσπασματική γραφή και έντονες εικόνες από την επικαιρότητα, με αναφορές στην αρχαία κωμωδία και σε σύγχρονα κείμενα, και μεταφέρει τη Λυσιστράτη στο σήμερα. Η Λυσιστράτη ανήμπορη, έχει χάσει τα όπλα της. Επανέρχεται με τη συνειδητοποίηση της αποτυχίας της να σταματήσει τους σκοτωμούς, το θάνατο και όλο το πόνο του πολέμου, και βιώνει την ματαιότητα. Γίνεται κριτική, σκληρή με τον εαυτό της, τους αγαπημένους της, με τον έρωτα και την ίδια τη ζωή. Ασχήμια, βία, θάνατος αυτές είναι οι ειδήσεις, η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Το περιβάλλον είναι αφαιρετικό και δεν προσδιορίζεται χρονικά, ενώ οι τέσσερις ηθοποιοί εναλλάσσονται στο ρόλο της Λυσιστράτης και της Μυρίνης. Ο λόγος και κίνηση είναι διαρκώς σε μια πάλη αποστασιοποίησης από τις εικόνες του κειμένου.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του 4ου μικρού φεστιβάλ αρχαίου δράματος που επανέρχεται φέτος κάτω από τη θεματική «Γιατί αρχαίο δράμα», με διοργανωτές το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Μίτος και το Θέατρο Ριάλτο.

Συντελεστές  
Σκηνοθεσία: Λούκας Βαλέβσκι
Συγγραφέας: Αντώνης Γεωργίου
Δραματουργία/ Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Peter
Μουσική: Κωνσταντίνος Τσιώλης
Κίνηση: Αριάνα Μαρκουλίδου
Εικαστική επιμέλεια/ φωτογραφίες: Μιχάλης Παπαμιχαήλ
Κοστούμια: Μυρτώ Σαρμά
Ηθοποιοί: Μαρίνα Μανδρή, Άντρια Ζένιου, Έλενα Καλινίκου και Μαρίνα Μακρή
Γραφιστικά: Άντρεα Χριστοφόρου
Υπεύθυνη παραγωγής: Έλενα Αγαθοκλέους
Παραγωγή: Κέντρο Παραστικών Τεχνών Μίτος

Info 
Πρεμιέρα Πέμπτη 7 - Σάββατο 9 Απριλίου 2016 
Πρώην πολυκατάστημα Ε&S , 20:30
Ανεξαρτησίας Λεμεσός, 1ος όροφος (πρώην ανδρικό τμήμα). 
Είσοδος επί της οδού Θράκης
Κρατήσεις 97604256,  99985232
Εισιτήριο €10 / €8


«Η Τελετή» στο Wherehaus 612
Τη βραβευμένη κωμωδία του Παύλου Μάτεσι, « Η Τελετή», παρουσιάζουν οι Θεατρικές Ομάδες Point To Contemporary  Theater και Θέατρο Κράμα, σε σκηνοθεσία, Σπύρου Αντωνέλλου.

Μια ξεκαρδιστική, μαύρη κωμωδία, που με αφορμή μία κηδεία - «Τελετή» και μέσα από την υπερβολή, τη σάτιρα, το γκροτέσκο, το μαύρο χιούμορ και την ανατροπή, ο συγγραφέας βάζει στο στόχαστρο τον καθωσπρεπισμό, το μικροαστισμό, το «είναι» και το «φαίνεσθαι», το νεοπλουτισμό, τα προσχήματα και ό,τι αυτά συνεπάγονται.

Το έργο μάς ταξιδεύει νοσταλγικά στη μαγεία του ελληνικού μαυρόασπρου κινηματογράφου, σε εποχές γνώριμες κι αγαπημένες, που το γέλιο πήγαζε αυθόρμητα και αθώα. Τα κοστούμια της δεκαετίας του ‘60 ντύνουν πληθωρικές γυναίκες που ξεχειλίζουν από θηλυκότητα. Η πόζα, η μανιέρα και η υπερβολή, ανακατεμένα με παρεξηγήσεις και μυστικά, συνθέτουν το βραβευμένο αυτό έργο του Μάτεσι.

Στη σκηνή, οκτώ γυναίκες, συγγενείς της «νεκρής θείας», αλλά κι ένας Μαιτρ - εργολάβος κηδειών, αγωνίζονται να τακτοποιήσουν όλες εκείνες τις άπειρες λεπτομέρειες που στο τέλος θα δώσουν μια “αξιοπρεπή” κηδεία. Η νεκρή θεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αφορμή, ένα πρόσχημα για να επιδείξουν την όποια οικονομική τους θέση, να δώσουν νόημα στην καθημερινότητά τους και γι’ αυτό τα θέλουν όλα να δηλώνουν το κόστος τους: το φέρετρο, τα στεφάνια, τα ρούχα, το γραφείο τελετών, τα εδέσματα, τα ποτά, τα άνθη. Τα ετοιμάζουν για να τα δουν κάποιοι άλλοι…

Η μαύρη κωμωδία του Μάτεσι έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός εξαιρετικού έργου που κρατάει το θεατή καθηλωμένο από την αρχή ως το τέλος.

Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Κοστούμια: Σπύρος Αντωνέλλος

Πρωταγωνιστούν:
Μαριλένη Σταύρου, Εύα Παπαγεωργοπούλου,
Ευαγγελία Ονουφρίου, Ελεάνα Χαραλάμπους,
Ευαγγελία Νικολάου, Μιράντα Νυχίδου,
Άννα Στέλλα Τριχινά, Ντόρα Μακρυγιάννη,
και ο Νικόλας Δημητρίου

Χορογραφία έναρξης: Εύα Παπαγεωργοπούλου
Σχεδιασμός φωτισμού: Νικόλας Δημητρίου
Κατασκευή κοστουμιών: Ευαγγελία Ονουφρίου 
Μουσική/ τεχνική επιμέλεια (φώτα, ήχος): Φωτεινή Πετροπούλου
Φωτογραφίες: Χρίστος Παπαγεωργόπουλος
Υπεύθυνη παραγωγής: Ελεάνα Χαραλάμπους, Νικόλας Δημητρίου
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ευαγγελία Νικολάου

Info 
Πρεμιέρα Σάββατο 9 - Κυριακή 10 Απριλίου 2016
Wherehaus 612, στις 20.30
Μιχαήλ Κουσουλίδη, 5, Λευκωσία  (βιομ. Παλλουριώτισσας) 
Κρατήσεις 99 122552


«Νίτσα» από την Fresh Target Theatre
Σε παγκύπρια πρώτη παρουσιάζεται το έργο του Γιώργου Τριλλίδη «Νίτσα», σε σκηνοθεσία Πάρι Ερωτοκρίτου, από την Fresh Target Theatre Ensemble και τη Στάγδην Βραδέως.

Το έργο βασίζεται στη ζωή της Νίτσας Χατζηγεωργίου, αγωνίστριας της ΕΟΚΑ, η οποία βρέθηκε νεκρή το 1968 σε ηλικία 37 χρονών. Στόχος της θεατρικής ομάδας είναι να διερευνήσει και να αποτυπώσει το εσωτερικό τοπίο της αγωνίστριας της ΕΟΚΑ  που βρίσκεται στο περιθώριο, λόγω συγκυριών, συνθηκών ή επιλογών. Είναι ουσιαστικά ο τελευταίος απολογισμός ενός ατόμου που ενώ φλερτάρει με την τρέλα, έχει ταυτόχρονα μια κάποια συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Η θέση της γυναίκας λίγο πριν και λίγο μετά την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, η εμπειρία της ανόδου και της πτώσης, τα όρια της λογικής και τα σύνορά της με το φαντασιακό, το όνειρο και η συντριβή του, η φθορά και η μοναχικότητα, ο εξοστρακισμός και η χλεύη, το τίμημα της ελευθερίας της βούλησης σ’ έναν ανελεύθερο κόσμο, είναι θέματα που επιχειρούν να αναδείξουν τόσο το κείμενο όσο και η δημιουργική ανάπλασή του.

Έχει μετατοπιστεί ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούμαστε απέναντι στη γυναίκα, απέναντι στο αντισυμβατικό, στο διαφορετικό; Πώς στεκόμαστε σήμερα αντίκρυ σε ό,τι τεστάρει τις πεποιθήσεις μας, σε ό,τι κοντράρει τις αξίες μας, σε ό,τι υπερβαίνει τις αν(τ)οχές μας;

Ο σκηνοθέτης επιλέγει δύο ηθοποιούς για τον ρόλο της Νίτσας με σκοπό την κατά μέτωπο αντιμετώπιση του πρώτιστου αιτήματος του έργου: το ξεψάχνισμα του αμφίρροπου ψυχισμού της ηρωίδας. Περαιτέρω, η ενδιαφέρουσα αυτή προσωπικότητα αναπαρίσταται και δομείται αισθητηριακά μέσω ηχητικών παρεμβάσεων από γυναικείο φωνητικό σύνολο, το οποίο θα περιβάλλει τις ηθοποιούς υπό την καθοδήγηση της Βίκυς Αναστασίου (Amalgamation Project).

Συντελεστές
 Σκηνοθεσία: Πάρις Ερωτοκρίτου
 Σκηνικά: Γιώργος Γιάννου
 Μουσική Διδασκαλία: Βίκυ Αναστασίου
 Κίνηση: Παναγιώτης Τοφή
 Κοστούμια: Ρέα Ολυμπίου
 Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Χριστοφίδης
 Συνεργάτης Σκηνοθέτης: Μαρία Καρολίδου
 Σχεδιασμός Φωτισμού: Alexander Jotovic
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Μ. Ιωάννου, Γιάννης Γαβριηλίδης, Μάριος Πετρώνδας
 Συντονισμός Παραγωγής: Αναστασία Προκόπη Τάκη
 Οπτική Επικοινωνία: Δημήτρης Σωτηρίου
 Παραγωγή: Fresh Target Theatre Ensemble, Στάγδην Βραδέως

Ερμηνεύουν: Νίκη Δραγούμη, Παναγιώτα Παπαγεωργίου

Συμμετέχουν:  Νάγια Αναστασιάδου, Άντρια Αυγουστή, Μαρία Βασιλείου, Εύρη Δημητρίου, Χριστίνα Δημητρίου, Ελπίδα Καρυοπούλη, Κωνσταντίνα Μενοίκου, Λίνα Μικελλίδου, Δήμητρα Χατζηγιάννη
 
Info 
Παρασκευή 8 - Κυριακή 10 Απριλίου 2016
Σπούτνικ-Fresh Target Theatre, 20.00 
Αντωνάκη Ζαχαρίου 4Α, Βιοτεχνική Δήμου Λευκωσίας  (πλησίον Roundabout Bata)
Κρατήσεις  70007027 (Καθημερινά 9.30-13.00 και 14.00-18.00)
Εισιτήρια  €12, €10 (μειωμένο) 
 

«Killer Joe» από το θέατρο Ένα 
To θεατρικό έργο «Killer Joe» του Tracy Letts παρουσιάζει το Θέατρο Ένα. Ο νεαρός Κρις, μπλεγμένος με εμπόριο ναρκωτικών και καταχρεωμένος, οργανώνει με τον πατέρα του τη δολοφονία της μητέρας, για να εισπράξουν την πανάκριβη ασφάλεια ζωής που έχει κάνει. Αυτό θα γίνει όμως με τη βοήθεια ενός διεφθαρμένου μπάτσου, του Τζο, που δρα παράλληλα και ως εκτελεστής.

Στην υπόθεση μπλέκεται και η μητριά του Κρις ενώ όλα πρέπει να γίνουν όσο πιο «ανώδυνα» για την αθώα έφηβη αδελφή του, τη Ντότι.

Σκηνοθεσία/Μετάφραση: Αντρέας Χριστοδουλίδης 
Σκηνικά/Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής 
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρυστάλλα Σκόρδου 
Παίζουν: Σωτήρης Μεστάνας, Φανή Σωκράτους, Στέφανη Νέρου, Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄ Ερίκο

*Κατάλληλο για άτομα άνω των 18.

Info 
Παρασκευή 8 - Κυριακή 10 Απριλίου 2016 
Θέατρο Ένα, 20.30
Λεωφ. Αθήνας 4, παλιά Λευκωσία 
Κρατήσεις 22348203
Τακτικές παραστάσεις Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή


ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ

«Treasure Island» ΝΤ live στην Παλιά Ηλεκτρική
Η ιστορία του Robert Louis Stevenson που καταπιάνεται με θέματα δολοφονίας, χρημάτων και ανταρσίας, ζωντανεύει από τον Bryony Lavery και μεταδίδεται από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας.

Είναι μια σκοτεινή, θυελλώδης νύχτα. Η Τζιμ, η εγγονή ενός ξενοδόχου, ανοίγει την πόρτα σε ένα τρομακτικό επισκέπτη. Στα πόδια του παλιού ναύτη κάθεται ένα τεράστιο σεντούκι θησαυρού από τη θάλασσα, γεμάτο μυστικά. Η Τζιμ τον προσκαλεί μέσα και το επικίνδυνο ταξίδί της αρχίζει. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της  Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017.

Για άτομα άνω των 10 ετών.

Info 
Σάββατο 9 Απριλίου 2016
Παλιά Ηλεκτρική, 16.00 
Βλαδίμηρου Ηρακλέους 8, Πάφος
Είσοδος €10 / €7 Μαθητές, Φοιτητές, Συνταξιούχοι. 
Εισιτήρια Γραφεία Πάφος2017
Πληροφορίες 26932017


ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

«Το πιθηκάκι πιθηκίζει και τον κόσμο τριγυρίζει» από την Αιώρα
Η Παιδική Θεατρική Σκηνή Αιώρα παρουσιάζει τη νέα της παιδική θεατρική παράσταση «Το πιθηκάκι πιθηκίζει και τον κόσμο τριγυρίζει» της Πωλίνας Θρασυβουλίδου.

Ένα παραμύθι που ξεκινά από την ζούγκλα και φτάνει μέχρι το φεγγάρι. Το πιθηκάκι και όλοι οι φίλοι του, καλούν τους θεατές να ταξιδέψουν μαζί τους σ’ ένα ταξίδι που όλα μπορούν να συμβούν. Χρώματα, μουσική, φως, προβολές και συμμέτοχή των παιδιών, είναι μονό λίγα από τα στοιχεία που περιέχονται σ' αυτή την μοναδική παράσταση για παιδιά.

Κείμενο & Σκηνοθεσία: Πωλίνα Θρασυβουλίδου
Σκηνικά: Θαλής
Κουστούμια: Βικτώρια Σαρρή
Φωτισμοί: Βασίλης Πετεινάρης
Μουσική Επιμέλεια: Χάρις Πισσουρίου
Παίζουν: Χάρης Ευριπίδου, Μαρία Φιλίππου και Χάρις Πισσουρίος

Info 
Σάββατο 9 - Κυριακή 10 Απριλίου 2016
Θέατρο Αιώρα 
Τριών Ιεραρχών 4, Λεμεσός 
(Δρόμος Carrefour Βόλος, πλησίον ξενοδοχείου Πεύκος)
Κρατήσεις 99668043
Οι παραστάσεις αρχίζουν το Σάββατο στις 16.00 και την Κυριακή στις 11.00


ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Νίκος Κουρούσιης «Επίπεδα Χρόνου» στον Διάτοπο 
Μια αναδρομή στο πολυδιάστατο έργο του σημαντικού καλλιτέχνη Νίκου Κουρούσιη παρουσιάζει το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Διάτοπος, κάτω από τον γενικό τίτλο «Επίπεδα Χρόνου».

Ο Νίκος Κουρούσιης εκθέτει επτά εμβληματικές-τόσο για την προσωπική του πορεία, όσο και για την πορεία της κυπριακής τέχνης του 21ου αιώνα-εγκαταστάσεις στον χώρο που υλοποιήθηκαν από το 2001-2016.

Η αναδρομή ξεκινά με δύο έργα του 2001 από τη σειρά «Ιερά Πορνεία», στα οποία ο καλλιτέχνης έχοντας ως αφετηρία τελετουργίες από τη λατρεία της Αφροδίτης προχωρεί σε σχολιασμό καταστάσεων του παρόντος. Η εγκατάσταση «Αφιέρωμα στον Πυθαγόρα» δημιουργήθηκε το 2011 και αναπτύχθηκε ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικούς χώρους. Το πρώτο μέρος αποτελούσε μια παρέμβαση στην Αλική της Λάρνακας  και το δεύτερο στεγάστηκε στον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρνακας και αποτελούσε τη ψευδαίσθηση αλλά και τη μνήμη της εγκατάστασης μέσα στα νερά της Αλικής. Το τέταρτο έργο με τίτλο «Διασπορά», επίκαιρο όσο ποτέ, δημιουργήθηκε το 2010 και έχει ως θέμα τις γεωγραφικές μετακινήσεις των ανθρώπων και τα θέματα της προσφυγιάς. Από το 2013 παρουσιάζονται δυο εγκαταστάσεις στον χώρο που αναφέρονται στην εξουσιαστική πολιτική μέσα από το συμβολικό σχήμα του θρόνου.

Στη μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία ο Νίκος Κουρούσιης υπήρξε ένας προσεκτικός παρατηρητής, ένας σχολιαστής της κοινωνικής, πολιτικής και πολιτιστικής πραγματικότητας. Τα έργα του δεν αποσκοπούν να δώσουν απαντήσεις αλλά να αφυπνίσουν και να λειτουργήσουν ως κριτική συνείδηση και ως αντίδοτο στην πνευματική παθητικότητα.

Για το έργο του Νίκου Κουρούσιη θα μιλήσει η Νίκη Κατσαούνη , Θεωρητικός Τέχνης και Πολιτικής με τίτλο «Ελληνικίωση» την Τρίτη 19 Απριλίου στις 19.30

Info 
Eγκαίνια Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 
Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Διάτοπος, 20.00  
Κρήτης 11, Λευκωσία
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 
Τηλ. 22766117
Aνοιχτή Δευτέρα-Παρασκευή 17.00-20.00, Σάββατο 11.00-13.00
www.diatopos.com

Στέλλα Στυλιανού στο MS Viewpoint Studios
H Στέλλα Στυλιανού παρουσιάζει στο MS Viewpoint Studios, την τρίτη ατομική της έκθεση με τίτλο «I paint what I feel. I feel what I paint».

Ο συγκεκριμένος κύκλος δουλειάς αποτελείται από πορτρέτα γυναικών, που μέσα από τα μάτια τους, η εικαστικός εξερευνά και απεικονίζει συναισθήματα, αισθήματα και ανησυχίες και φιλτράροντας την αγνή ομορφιά τους βάζει τη δική της προσωπική πινελιά στην ιστορία τους. 
 
Στόχος της εικαστικού είναι να αποδώσει ζωγραφικά το αίσθημα που νιώθεις όταν κοιτάζεις βαθιά μέσα στα μάτια ενός ανθρώπου και αγγίζεις την ψυχή του.

Το "I paint what I feel. I feel what I paint." δεν είναι ένα απλό μήνυμα. Είναι ένα προσωπικό ταξίδι, μια στιγμή συνειδητοποίησης, πολλά μικροσκοπικά άτομα που ενώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας ένα μόριο, μια προσωπική επιφοίτηση, ένας τελικός προορισμός, μια βουτιά μέσα στην ψυχή της ζωγράφου.

* Την ημέρα των εγκαινίων θα παρουσιαστεί Performance Installation από την performer Ανθή Κέττηρου, το οποίο θα επιμεληθούν έκτος από την εικαστικό, η make-up artist Τερέζα Μάντη και ο hair stylist Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Info
Eγκαίνια  Παρασκευή  8 Απριλίου 2016
MS Viewpoint Studios, στις 19.30.
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 86, Λευκωσία 
Διάρκεια έκθεσης μέχρι 10 Απριλίου 2016
Ώρες Λειτουργίας:10.00-13.00, 16.00-19.00
WWW.stellastylianou.com


Θέκλα Παπαδοπούλου στην Αποκάλυψη
Tη δεύτερη ατομική έκθεση παρουσιάζει η εικαστικός ΘέκλαΠαπαδοπούλου στη γκαλερί «Αποκάλυψη». Με τον τίτλο «Θραύσματα» και μια φρέσκια προσέγγιση, επαναφέρει στο κυπριακό σύγχρονο εικαστικό προσκήνιο τις παραδοσιακές αξίες της αφηρημένης ζωγραφικής.  Πρόκειται για μια παρουσίαση  διορθωμένη σε ενότητες  ζωγραφικών έργων, τα οποία δίνουν συνέχεια αλλά και εξέλιξη στην προηγούμενη εκθεσιακή παρουσίαση της Παπαδοπούλου

Έντονα χρώματα σε αδρές πινελιές, ελεύθερα τραβηγμένες γραμμές με το πινέλο δίχως συνοχή, αγκαλιάζουν  κομμάτια από χαρτί  και μαζί με άλλα υλικά συναποτελούν το  χτίσιμο της σύνθεσης, ενώ η αφαίρεση ή η επιπλέον προσθήκη των στοιχείων αυτών αποφασίζεται από τη ζωγράφο κατά τη διάρκεια της δημιουργίας των έργων, με μια σχεδόν χορογραφική κίνηση. Διοχετεύει την κίνηση και την ενέργεια της πάνω στον καμβά και μέσα από τη δράση της εικαστικής της γραφής επιδιώκει να αγγίξει τα ξεχασμένα συναισθηματικά θραύσματα του ίδιου του θεατή.

H Θέκλα Παπαδοπούλου σπούδασε ζωγραφική στην Ιταλία, στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Urbino, στο εργαστήρι του Dr. Mundula. Στις 3 Μαρτίου 2016 συμμετείχε με έργα της στη διάσημη Caelum Gallery της Νέας Υόρκης στην ομαδική έκθεση με τίτλο Extended Consciousness.

Τα εγκαίνια της έκθεσης  θα πραγματοποιηθούν από την εικαστικό κυρία Νίτσα Χατζηγεωργίου

Info 
Εγκαίνια Παρασκευή 8 Απριλίου 2016
Γκαλερί  Αποκάλυψη, 20:00 
Χύτρων 30, Μέγαρο Τοφάρκο Λευκωσία 
Τηλ.  22300150
Διάρκεια έκθεσης μέχρι 27 Απριλίου 2016
Δευτέρα-Παρασκευή  11.30 -13.00 και 16.0020.00
Σάββατο 10.30-13.00
www.apocalypse-gallery.com.cy


ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

Διήμερο στον Ακάμα
Οι Φίλοι του Ακάμα σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ε.Ο.Σ. Λευκωσίας διοργανώνουν διήμερη δραστηριότητα στον Ακάμα που περιλαμβάνει:

• Πορείες σε δυο καταπληκτικά φαράγγια της Ανδρολίκου (Κρανάζι και Αμπελάτσια).
• Παρουσίαση για τα φαράγγια Ακάμα που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Χωρίου 
• Συμμετοχή στην παγκύπρια εκστρατεία «Let’s do it Cyprus» για τον καθαρισμό της παραλίας που εφάπτεται με το ακρωτήρι Χάλαβρον ( πριν τον Ασπρόκρεμμο). Το ακρωτήρι Χάλαβρον αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού Δικτύου προστασίας της φύσης NATURA2000.
• Διαμονή με δείπνο και πρόγευμα σε ξενοδοχείο στο Νέο Χωρίο. Για το δείπνο θα γίνει διευθέτηση και για χορτοφάγους.

Για το διήμερο θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο πιθανόν να επιχορηγηθεί από τον Κ.Ο.Τ. Στη περίπτωση που το λεωφορείο επιχορηγηθεί από τον Κ.Ο.Τ. η τιμή θα είναι € 40/άτομο και περιλαμβάνει το ξενοδοχείο Η/Β και οργανωτικά έξοδα. Σε διαφορετική περίπτωση η τιμή για το λεωφορείο θα είναι επιπλέον €8/άτομο περίπου.

Δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέχρι τις 4 Απριλίου (99583865, 99067069)

Για τις πορείες θα χρειαστείτε: παπούτσια ορειβασίας ή αθλητικά αντιολισθητικά, αδιάβροχο σε περίπτωση βροχής, αντηλιακή κρέμα, καπέλο, νερό, και βοηθητικά μπαστούνια.

Info 
Σάββατο 9 - Κυριακή 10 Απριλίου 2016  
Αναχώρηση
Λευκωσία 08.00 από Κέντρο Χειροτεχνίας
Λεμεσός 08.00 από χώρο στάθμευσης Jumbo


Οι Cyprus Strollers εξορμούν στην οροσειρά Αδελφοί
Οι Cyprus Strollers εξορμούν στην οροσειρά Αδελφοί, για μια πεζοπορία σε μια περιοχή που δεν προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Αφετηρία το μικρό χωριό Κούρδαλη, σε υψόμετρο 950 μ., για ανάβαση και επίσκεψη σε λημέρια των αγωνιστών της ΕΟΚΑ, μέσα σε όμορφο πευκοδάσος, σε υψόμετρο 1200 μ., με θέες που συναρπάζουν.

Η πορεία θα ολοκληρωθεί με γεύμα σε ταβέρνα.

Οι Cyprus Strollers διοργανώνουν μία εξόρμηση την εβδομάδα μέχρι και τον Μάιο. Οι πεζοπορίες γίνονται Σάββατο ή Κυριακή, εκ περιτροπής. Οι πεζοπορίες ξεκινούν το πρωί και ολοκληρώνονται με γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα ή συνδυάζονται με πικνίκ, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Info 
Σάββατο 9 Απριλίου 2016
Αναχώρηση από Λευκωσία 9.45 πμ. 
Μήκος πορείας 8 χλμ, διάρκεια 3 ώρες
Βαθμός δυσκολίας 2+ (μέτρια προς δύσκολη) 
Δωρεάν, αλλά απαραίτητη η προεγγραφή, για τη συμμετοχή στο γεύμα. 
Λεπτομερείς οδηγίες στο http://cyprus-strollers.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
agenda  |  wiz guide  |  wiz  |  ατζέντα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X