ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Έξαλλο το Twitter με το πάρτι της Kim Kardashian

«Διάβασα αυτό το post καθώς το μισό μου γραφείο σήμερα απολύθηκε».

Ριάνα Στυλιανού

Η πανδημία του κορωνοίού πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, και αποδείχθηκε πολλές φορές, πως ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Ωστόσο, η Kim Kardashian, δεν δίστασε ούτε αυτή με τη σειρά της, και πραγματοποίησε το πάρτι γενεθλίων τις με περίπου 50 καλεσμένους. Όπως δήλωσε η ίδια, δεν έχει παρέμβει κανένα πρωτόκολλο για την προστασία κατά του ιού, εφόσον όλοι οι καλεσμένοι της τέθηκαν σε καραντίνα 2 εβδομάδων πριν το πάρτι και έκαναν όλοι τους το τεστ κορωνοϊού.

Το εν λόγω πάρτι πραγματοποιήθηκε στην Ταϊτή, ένα νησί της Γαλλικής Πολυνησίας στον νότιο Ειρηνικό ωκεανό, όπου η Kim γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένεια και τους φίλους της, όπως οι Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Rob Kardashian, La La Anthony, Scott Disick και Tristan Thompson, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, όπως κολύμβηση και βόλτες με τα ποδήλατα. Ο σύζυγός της, Kanye West, ήταν επίσης εκεί παρά την απουσία του από τις φωτογραφίες της, και γιόρταζαν όλοι τους... χωρίς μάσκα.

Όπως ήταν φυσικό, εφόσον ότι κάνει αυτή η οικογένεια δεν παραμένει ασχολίαστο, η οργή δεν άργησε να έρθει με διάφορα tweets να επικρίνουν την Kim για την πραγματοποίηση μιας τόσο μεγάλης σύναξης εν καιρώ κορωνοϊού.

«Ωραία, ενώ άνθρωποι λένε αντίο στους αγαπημένους τους μέσω τηλεφώνου καθώς πεθαίνουν μόνοι τους σε νοσοκομείο, η Κardashian κάνει πάρτι και το διαφημίζει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... ενώ ο κόσμος υποφέρει. Τόσο ταπεινό», αναφέρει ενδεικτικά ένα σχόλιο

Ένας άλλος χρήστης που μοίρασε την δική του άποψη πάνω στο θέμα, αναφέρει πως η Κardashian θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει, αλλά πως το γεγονός ότι μοιράστηκε στιγμιότυπα της βραδιάς είναι πρόκληση και ένα hot θέμα προς συζήτηση. Όπως επίσης το ότι έθεσε σε κίνδυνο τόσο τους καλεσμένους και τους εργαζόμενους στο πάρτι, αλλά και τους ντόπιους στο νησί μη τηρώντας το μέτρο της κοινωνικής απόστασης.

Ακόμα ένας είπε: «Δεν έχω δει την οικογένειά μου για 4 μήνες επειδή εργάζομαι σε δημόσιο χώρο και είμαι απόλυτα τρομοκρατημένος από την πιθανότητα να μεταδώσω τον Covid στους ευάλωτους γονείς μου. Ελπίζω να διασκεδάσατε, προσποιούμενοι ότι τα πράγματα ήταν φυσιολογικά, αλλά σκέφτηκα όσους από εμάς μένουμε στον πραγματικό κόσμο»

Κάποιος άλλος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία γράφοντας: «Κανείς σε αυτή την οικογένεια δεν θα αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο (δεν θα γιόρταζαν έτσι), αν η ζωή τους εξαρτιόταν από αυτόν τον ιό. Διάβασα αυτό το post καθώς το μισό μου γραφείο σήμερα απολύθηκε».

«Όλοι όσοι είναι θυμωμένοι με αυτό το tweet ζηλεύουν απλώς το ότι δεν σκέφτηκαν να πετάξουν με τα αεροσκάφη τους στα ιδιωτικά τους νησιά. Είναι τόσο προφανές, αλλά η Kim είναι η μόνη που σκέφτηκε να το κάνει. Γι 'αυτό είναι οραματίστρια και εσείς όλοι έχετε κολλήσει στη δουλειά» ειρωνεύτηκε κάποιος άλλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kim kardashian  |  tweets  |  party  |  covid  |  pandemic  |  κορωνοϊός  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση