ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

5 Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για την εξωσωματική εγκυμοσύνη

Στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό τους μήνυμα.

newsroom must

Η αγάπη της μάνας είναι από τα πιο δυνατά συναισθήματα που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα, η όλη διαδικασία της μητρότητας αποτελεί πολλές φορές μεγάλο πόθο για τις γυναίκες, που δυστυχώς καμιά φορά βρίσκονται αντιμέτωπες με έναν «εφιάλτη» και χρειάζεται να θυσιάσουν τόσο χρόνο όσο και ψυχικά αποθέματα έτσι ώστε να καταφέρουν να γονιμοποιήσουν. Εδώ έρχεται η επιστήμη για να απαλύνει για λίγο τον πόνο τους και να καταφέρουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Για αυτή την διαδικασία, μίλησαν ανοιχτά, πολλές από τις Ελληνίδες celebrities, θέλοντας να στείλουν με τη σειρά τους, το δικό τους μήνυμα, σε όσες γυναίκες περνούν το ίδιο με αυτές, δίνοντάς τους δύναμη και θάρρος.

Χριστίνα Μπόμπα:

Μια διάσημη influencer πιά, που απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της εδώ και μερικές ημέρες. Ωστόσο η Χριστίνα είχε παραδεχτεί ότι χρειάστηκε να καταφύγει στην υποβοηθούμενη γονιμοποίηση. Δίνοντας μέσα από την δική της ιστορία κουράγιο σε όσες το χρειάζονται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Καίτη Γαρμπή:

Η Καίτη, είναι γνωστή για την ειλικρίνεια και την αμεσότητά της. Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι δοκίμασε την εξωσωματική για να καταφέρει να γίνει μαμά, εξομολογούμενη το γεγονός, αναφέρθηκε στον λόγο. Που δεν ήταν άλλος παρά να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες. Με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, να έχει μιλήσει για το γεγονός δηλώνοντας περήφανος για την γυναίκα του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi)

Ζήνα Κουτσελίνη:

Η παρουσιάστρια, ήταν πολύ ανοιχτή στο να μιλήσει για τις δικές της προσπάθειες. Με την ίδια να αναφέρεται στο γεγονός, ότι υποβλήθηκε σε 9 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Αυτό και αν είναι δυνατό μήνυμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Zina Koutselini (@zina_koutselini)

Αλίκη Κατσαβού:

Ήταν η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, όμως κατάφερε να κρατά στην αγκαλιά της τον γιό της. Η ίδια είχε εκφραστεί πολλές φορές για την απογοήτευσή της, και την επιθυμία της να γίνει μάνα, καταφέρνοντάς τα με την βοήθεια της επιστήμης.

Ελένη Πετρουλάκη:

Η γυμνάστρια, αν και μητέρα 4 παιδιών πλέον, είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι δυσκολεύτηκε στο να μείνει έγκυος, προσπαθώντας για 7 χρόνια. Ενώ και η ίδια, είχε περάσει την διαδικασία της εξωσωματικής 8 φορές, παραδεχόμενη ότι το μεγαλύτερό της πρόβλημα ήταν το άγχος που αντιμετώπιζε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Petroulaki

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X