ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

5 must watch σειρές για τον χειμώνα

Αν έχεις πελαγώσει από τις άπειρες επιλογές σειρών και δεν ξέρεις ποια να πρωτοδείς, μάζεψαμε τις  πέντε καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε. Άλλες καινούργιες, άλλες επιστρέφουν για το δεύτερο μισό της σεζόν, το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε φανταστικές προτάσεις για έναν ωραίο και απολαυστικό χειμώνα. 

1.How to Get Away With Murder

Η σειρά που κέρδισε τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο άφησε εκκρεμότητες στο πρώτο μισό της δεύτερης της σεζόν και επιστρέφει με απαντήσεις. Το τελευταίο επεισόδιο του φθινοπώρου, μας άφησε με την Annalise Keating (που υποδύεται μοναδικά η Viola Davis) να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά από πυροβολισμό. Στις 11 Φεβρουαρίου θα μάθουμε τι συνέβη μετά. Έτοιμοι;

2. Brooklyn Nine-Nine

Ένα απολαυστικό sitcom που εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας αστυνομικών σε ένα αστυνομικό σταθμό του Brooklyn. Η σειρά, με πρωταγωνιστή τον Andy Samberg διανύει τον τρίτο της κύκλο και συνεχίζει να χαρίζει γέλιο μέσα από τις απρόσμενες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι πρωταγωνιστές. Επέστρεψε στις 19 Ιανουαρίου και αν δεν την είδες ακόμα, είναι σίγουρα must! 

3. The Magicians

H φιλόδοξη νέα σειρά του Syfy ξεκαθαρίζει δύο πράγματα: η μαγεία υπάρχει στ' αλήθεια και σίγουρα δεν είναι παιχνίδι. Ένας 20αρης, ο Quentin Coldwater, και η παρέα του, ανακαλύπτουν πως η μαγεία για την οποία διάβαζαν στα βιβλία όταν ήταν παιδιά όχι μόνο είναι αληθινή αλλά είναι και πολύ επικίνδυνη για την ανθρωπότητα. Αφού προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στις 16 Δεκεμβρίου, επιστρέφει στις 25 Ιανουαρίου για τη συνέχεια. 

4. American Crime Story

Οι δημιουργοί του ''American Horror Story'' παρουσιάζουν ακόμα μια σειρά που αναμένεται να ''σπάσει ταμεία''. Στο ''American Crime Story'' θα παρουσιάζουν διάφορα εγκλήματα που έγραψαν ιστορία στην Αμερική, με την πρώτη σεζόν να επικεντρώνεται στη δίκη του O.J. Simpson. Η δίκη του διάσημου παίκτη του ράγκμπι (που ήταν ύποπτος για φόνο) ήταν μια δίκη που δέχτηκε τεράστια προβολή από τα διεθνή ΜΜΕ. Τώρα επιστρέφει στους δέκτες με τον Cuba Gooding Jr στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Να σημειωθεί πως μέσα απ' αυτή τη δική μάθαμε τους Kardashians, αφού ο Robert Kardashian ήταν ένας από τους δικηγόρους του Simpson. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου. 

5. The X-Files
Από μια τέτοια λίστα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το θρυλικό ''X-Files''. H σειρά που έγραψε ιστορία για εννέα σεζόν από το 1993 μέχρι το 2002 επιστρέφει με τους ίδιους πρωταγωνιστές και, πάνω κάτω, το ίδιο θέμα. Τα x-files ανοίγουν ξανά με την Scully και τον Mulder να ψάχνουν ξανά για απαντήσεις. ''Η αλήθεια είναι ακόμα εκεί έξω''. Η ολοκαίνουργια, μίνι, σεζόν του ''X-Files'' επιστρέφει στις 24 Ιανουαρίου. 

Εσείς τι θα βλέπετε τον υπόλοιπο χειμώνα;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X