ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

5 Super Bowls που μας έμειναν αξέχαστα

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ένα event μονοπωλεί το ενδιαφέρον, που δεν είναι ούτε κάποια βραβεία, ούτε κάποιου είδους φεστιβάλ. Το Super Bowl λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, οι φίλοι του ποδοσφαίρου μαζεύονται σε σπίτια με πίτσες κλπ για να ζητωκραυγάσουν για τις ομάδες τους, κάποιοι άλλοι όμως περιμένουν ένα συγκεκριμένο μέρος της βραδιάς.

Το ημίχρονο σε κάθε Super Bowl αποτελεί πλέον ένα σημαντικό μουσικό event. Από το 1967 που ξεκίνησε, στο ημίχρονο απολαμβάνουμε ένα ξεχωριστό music act που παρουσιάζει πέντε ή έξι τραγούδια. Το show όμως δεν ήταν πάντα τόσο εντυπωσιακό.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε πέντε Super Bowl Halftime Shows (όπως είναι πλέον γνωστά) που έμειναν στην ιστορία.

5. Janet Jackson (2004)
Η Janet ήταν πάντα γνωστή για τα shows της. Αυτό που έγινε το 2004 όμως ξεπερνούσε κάθε προηγούμενο. Καλεσμένοι της ήταν ο Diddy, o Nelly, o Kid Rock και ο Justin Timberlake, με τον τελευταίο να έμελλε να σηματοδοτήσει μια και καλή το Super Bowl εκείνης της χρονιάς. Το τελευταίο τραγούδι του σετ, ήταν το «Rock Your Body», το μεγάλο χιτ του Timberlake και με καλεσμένο τον ίδιο, η Janet λικνιζόταν όπως μόνο εκείνη ξέρει. Και όπως χάιδευε αυτός το… μπούστο της, το ρούχο άνοιξε και το στήθος της φάνηκε σε όλη την Αμερική, με το πολύ ιδιαίτερο σκουλαρίκι σε κοινή θέα. Ακόμα υπάρχει η διαφωνία για το αν ήταν στημένο το όλο σκηνικό ή όχι.

4. Beyonce (2013)
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της Beyonce για το ημίχρονο του Super Bowl, επικράτησε «πανικός». Όλοι ήξεραν πως θα παρακολουθούσαμε ένα φαντασμαγορικό show, και φυσικά η Bey δεν απογοήτευσε. Με αξιοζήλευτη ενέργεια και τις άλλες δύο Destiny’s Child να κάνουν την έκπληξη για το δεύτερο μισό του σετ, η μίνι συναυλία της Beyonce επικροτήθηκε, και οι γκριμάτσες της έδωσαν τροφή σε memes για πολύ καιρό μετά.

3. Aerosmith (2001)
Μέχρι το 2001, τα ημίχρονα του Super Bowls ήταν γνωστά για τους παράξενους συνδυασμούς καλλιτεχνών στη σκηνή, αλλά τίποτα δεν απασχόλησε τόσο τα Μέσα όσο οι Aerosmith και οι δικοί τους guests. Παρόλο που το σετ ήταν μοιρασμένο ανάμεσα σε αυτούς και τους ‘N Sync (το συγκρότημα του Timberlake), κατά τη διάρκεια του θρυλικού και αγαπημένου «Walk this Way» ανέβηκαν στη σκηνή η Britney Spears, η Mary J. Blige και ο Nelly που, μαζί με τους ‘N Sync και τους Aerosmith, χάρισαν στο κοινό ένα απίθανο φινάλε που θα θυμόμαστε για χρόνια.

2. Prince (2007)
Δύσκολα κάποιος καλλιτέχνης θα ξεπεράσει το σόου που παρουσίασε ο Prince το 2007. Με απίστευτες διασκευές θρυλικών κομματιών σαν το «We Will Rock You» των Queen και το «All Along the Watchtower» του Bob Dylan και μοναδικές ερμηνείες δικών του επιτυχιών όπως το «Purple Rain», το show του Prince έμεινε στην ιστορία.

1. Michael Jackson (1993)
Ο βασιλιάς της pop ήταν και αυτός που έθεσε τον πήχη ψηλά και επαναπροσδιόρισε τη σημασία του «Halftime Show» με ένα απίστευτο show. Το ημίχρονο αυτό αύξησε τα νούμερα τηλεθέασης σημαντικά, και στάθηκε η αφορμή να κυνηγούν οι υπεύθυνοι μεγαλύτερα ονόματα με σκοπό ένα show σαν κι αυτού. Κατά τη διάρκεια του σετ του, παρουσίασε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, συναρπαστικές χορογραφίες, πολλά διαφορετικά outfits και πυροτεχνήματα. Μέχρι σήμερα αποτελεί ένα show σταθμός στην ιστορία των ημιχρόνων, και πηγή έμπνευσης για τα νεότερα shows.

Δείτε την εμφάνιση του Michael Jackson.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Super Bowl  |  Michael Jackson  |  Beyonce  |  Prince  |  Aerosmith  |  Halftime Shows  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση