ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

5 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που αντέχουν στον χρόνο

Λένε πως ο χρόνος φθείρει τις σχέσεις, ειδικά όταν αυτές βρίσκονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τα παρακάτω ζευγάρια απέδειξαν οτι ο έρωτάς τους είναι δυνατός ακόμα και μετά το πέρασμα του χρόνου. 

Πέντε αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποδεικνύουν πως όταν μια σχέση έχει γερά θεμέλια, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Διονύσης Σχοινάς-Καίτη Γαρμπή

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, που είναι μαζί εδώ και 26 ολόκληρα χρόνια, παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν κατά καιρούς να χωρίζουν. Ο έρωτάς τους κρατάει από τη δεκαετία του ’90, ενώ η πρόταση γάμου του Διονύση στην Καίτη στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά το 1997, άφησε εποχή! Το ζευγάρι απέκτησε μαζί τον Δημήτρη που είναι πλέον 20 χρονών και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. 

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαϊδης

Είκοσι χρόνια κοινής ζωής μετρά το αγαπημένο ζευγάρι που απέκτησε μαζί δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο. «Όλες οι σχέσεις χρειάζονται πρoσπάθεια. Υπάρχει δουλειά από πίσω. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Στη ζωή μου στάθηκα τυχερή και έγινα μητέρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έβαλα τελεία σε όλα τα άλλα. Το να είσαι σύντροφος θέλει δουλειά. Οι σχέσεις περνάνε διάφορα στάδια. Όμως, πρώτα απ' όλα, η πιο δύσκολη σχέση που καλείται ένας άνθρωπος να δουλέψει και να βελτιώσει είναι με τον εαυτό του. Αν το συνειδητοποιήσεις αυτό, τότε θα λειτουργήσεις καλά και προς τους άλλους», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή που δηλώνει ακόμα ερωτευμένη με τον αγαπημένο της, Ντέμη.

 

Γιάννης Πλούταρχος – Μαρία Κακοσαίου

Ένα από τα πιο ζηλευτά ζευγάρια είναι ο τραγουδιστής και η σύζυγός του που είναι μαζί περισσότερο από είκοσι χρόνια. Ο έρωτάς τους έχει επισφραγιστεί με την απόκτηση 5 παιδιών, ενώ ο τραγουδιστής έγραψε πριν απο μερικά χρόνια το τραγούδι ''Μαρία'', αφιερωμένο στην γυναίκα της ζωής του. 

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ανατρεπτικοί και ροκ, οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους, Νικολέτα. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν χωριστά, όμως η ηθοποιός και ο τραγουδιστής παραμένουν μαζί καταφέρνοντας να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια. ''Αν βγάλεις τα ψεύτικα φωτοστέφανα του lifestyle, θα δεις μια απόλυτα φυσιολογική οικογένεια που πίνει τον καφέ της, συζητά και κάνει τα αστεία της. Κάποιες φορές μας χωρίζουν κατά καιρούς κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Δεν έχουμε περάσει καμία κρίση. Το μυστικό μας είναι ότι θέλουμε ο ένας να είναι ο βοηθός του άλλου. Κατά καιρούς ίσως η ρουτίνα κάνει κάτι, αλλά συνερχόμαστε αμέσως. Η Ελένη είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, που μιλάει πολύ. Μιλάμε πολύ και για τα δικά μας θέματα, αλλά και για τα κοινωνικά'', είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής. 

Μαρία Μπεκατώρου-Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Μια σχέση που αντέχει στο χρόνο είναι κι αυτή της γνωστής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και του συζύγου της, η οποία μετρά πάνω από εικοσαετία. ''

"Τα συναισθήματα μου είναι ακόμα πιο δυνατά, και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου, γιατί απλά βρήκα τον ιδανικό σύντροφο για μένα! Και να σας πω κάτι; Το ίδιο θα σας πει κι εκείνος αν τον ρωτήσετε, αν και δεν του αρέσει -ευτυχώς- να μιλάει πολύ.

Θυμάμαι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που παντρευόμουν τον Αντώνη που όλα τα έκανα παρά πολύ γρήγορα. Αμέσως διάλεξα το νυφικό μου, ούτε έβλεπα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ήθελα απλά να φτάσει η στιγμή που ο μπαμπάκας μου θα με πήγαινε στην εκκλησία'', είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη για τον άντρα της ζωής της η παρουσιάστρια.

  

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση