ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

6 χαρακτήρες τηλεοπτικών σειρών που αγαπάμε

Όπως πάντα, από τις σειρές που αγαπάμε ξεχωρίζουμε κάποιους χαρακτήρες. Λίγο το στόρι γύρω απ' αυτόν τον χαρακτήρα, λίγο η εξαιρετική ερμηνεία από τον ηθοποιό που τον υποδύεται, κάποιοι αναμφίβολα μένουν στο μυαλό και στην καρδιά μας.

Αυτούς μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα, με τυχαία σειρά:

1. Harvey Specter, 'Suits''

Γοητευτικός, κομψός, αλαζόνας και με καυστικό χιούμορ. Είναι αυτός ο συνδυασμός που τον κάνει τόσο αγαπητό στο κοινό; Μάλλον ναι. Ο Harvey, που υποδύεται ο Gabriel Macht, έχει κερδίσει το κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του ''Suits'' και συνεχίζει να μένει στις καρδιές μας μέχρι και σήμερα, που η σειρά διανύει τον πέμπτο κύκλο. 

2. Annalise Keating, ''How to Get Away with Murder''

H Shonda Rhimes ξέρει πως να δημιουργεί δυναμικές γυναίκες για τις σειρές της. H αδίστακτη δικηγόρος Annalise Keating, που υποδύεται εξαιρετικά η Viola Davis, είναι μία απ' αυτές. Δυναμική αλλά και ευαίσθητη όταν πρέπει, η Keating κάνει πάντα αυτό που χρειάζεται να κάνει για να κερδίσει τις δίκες της και δεν κωλώνει πουθενά, γι' αυτό την αγαπάμε.

3. Gloria Pritchett, ''Modern Family''

H... μισότρελη Κολομβιανή Gloria, στο ''Modern Family'' είναι ένας χαρακτήρας που σε κερδίζει από την πρώτη. Τα σπαστά Αγγλικά, οι περίεργες ευαισθησίες, το σέξι παρουσιαστικό και φυσικά η Κολομβιανή τρέλη που την χαρακτηρίζουν την κάνει εύκολα μια από της πιο αγαπημένες γυναίκες της τηλεόρασης. H Sofia Vergara δε, φαίνεται να απολαμβάνει ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. 

4. Wicked Witch, ''Once Upon a Time''

H μάγισσα από τον ''Μάγο του Οζ'' παίρνει σάρκα και οστά στο ''Once Upon a Time''. Καυστικό χιούμορ, ατέλειωτη ζήλεια, εγωισμός και μια απέραντη επιθυμία για αγάπη, όλα αυτά βγαίνουν μέσα από έναν ρόλο που απογείωσε η Rebecca Mader και έγινε εύκολα ένας από τους αγαπημένους του κοινού. 

5. Sheldon Cooper, ''Big Bang Theory''

Αυτόν τον ιδιαίτερο και ιδιόρρυθμο χαρακτήρα δεν μπορείς να μην τον αγαπάς. Είναι ίσως από τους πιο εκνευριστικούς χαρακτήρες της σημερινής τηλεόρασης, κι όμως τον λατρεύουμε γιατί στο βάθος κρύβει μια παιδικότητα που όλοι συμμεριζόμαστε, λίγο πολύ. Ο Jim Parsons δίνει ρέστα στην κωμική σειρά στον ρόλο αυτό εδώ και οκτώ σεζόν. 

6. Jerome Valeska, ''Gotham''

Είναι ο Joker ή δεν είναι; Ο Jerome εμφανίστηκε στο ''Gotham'' και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, που από την πρώτη κιόλας στιγμή τον ταύτισε με τον ρόλο του Joker, αν και δεν μας το έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Ο Cameron Monaghan υποδύεται καταπληκτικά τον παρανοϊκό χαρακτήρα, με ένα σατανικό γέλιο που... δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
TV  |  χαρακτήρες  |  ρόλοι  |  Gotham  |  Suits  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση