ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

7 τρόποι να βοηθήσεις και εσύ την Αυστραλία

Πώς μπορείς να αναλάβεις δράση;

Παγκόσμιο σοκ και θλίψη έχουν προκαλέσει οι ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στην Αυστραλία, που λέγεται ότι έκαψαν έκταση διπλάσια του Βελγίου. Οι συνεχώμενες ψηλές θερμοκρασίες, η ξηρασία και οι δυνατοί ξηροί ανέμοι επιδεινώνουν την κατάσταση με τους πυροσβέστες να προσπαθούν αδιάκοπα να σώσουν ζωές και περιουσίες.  

Σύμφωνα με τον Chris Dickman, καθηγητή του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, ο αριθμός των ζώων που σκοτώθηκαν συνολικά στις πυρκαγιές ανέρχεται στο ένα δισεκατομμύριο, συμπεριλαμβανωμένων θηλαστικών, πουλιών και ερπετών, με την Janine Green, εθελόντρια του WIRES Wildlife Rescue, να συμπληρώνει πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επανέλθει η ισορροπία μιας και τώρα που τα ζώα δεν έχουν ούτε γρασίδι, ούτε νερό, ούτε σπίτι θα είναι δύσκολο να αναπαράγουν.

Οι φωτογραφίες με νεκρά ζώα και καμένα δάση κάνουν τις τελευταίες εβδομάδες τον γύρο του διαδικτύου. Εσύ ξέρεις με ποιους τρόπους μπορείς να βοηθήσεις;

Μπορείς να συνεισφέρεις με δωρεές για προστασία των ζωών: 

WIRE Wildlife Rescue

The Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals

Koala Hospital Port Macquarie

World Wildlife Fund Australia 

Ή να βοηθήσεις τους Αυστραλούς που έχασαν περιουσίες και τους πυροσβέστες, καθώς και τις οικογένειες των πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους:

The Australian Red Cross

NSW Rural Fire Service 

Country Fire Authority in Victoria


Δορυφορική φωτογραφία που δείχνει το συγκλονιστικό μέγεθος των πυρκαγιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση