ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

8 αγαπημένα cover girls στο επετειακό must Ιουνίου

Το must γιορτάζει τα είκοσι του χρόνια φωτογραφίζοντας μερικά από τα πιο αγαπημένα cover girls του. Άντρεα Κυριάκου, Ραμόνα Φίλιπ, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Χριστίνα Παυλίδου, Άντρη Καραντώνη, Βαλεντίνα Τσίγκη, Κρίστη Παπαδοπούλου και Αθηνά Λοϊζίδου γυρίζουν τον χρόνο πίσω, θυμούνται το πρώτο τους εξώφυλλο στο περιοδικό και εξομολογούνται τα συναισθήματα, τις εντυπώσεις, τις αναμνήσεις και όλα όσα μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα. Επειδή το must δεν είναι απλά ένα περιοδικό μόδας, αλλά η απόδειξη πως η Κύπρια γυναίκα αποπνέει δυναμισμό, στυλ και πάθος γι’ αυτό που κάνει και μαζί της προχωρά στα επόμενα είκοσι χρόνια. (Δείτε τα πάντα γύρω από το λαμπερό εξώφυλλο εδώ)

Portraits of the New Generation
Η νέα γενιά της Κύπρου δεν δέχεται υποτίμηση πια. Γνωρίζουμε καλύτερα εφτά νέα άτομα που έχουν αποδείξει τι αξίζουν και συνεχίζουν δυναμικά για το επόμενο βήμα. 

Λευτέρης Ζαμπετάκης: «Πολλοί ακόμη νομίζουν ότι είμαι Κύπριος»
Μετά από μια πολύ επιτυχημένη θεατρική σεζόν δίπλα στην Κάτια Δανδουλάκη και τον Δάνη Κατρανίδη στην παράσταση της χρονιάς «Έγκλημα στο Όριεντ-Εξπρές», επιστρέφει τον Ιούλιο την Κύπρο για ένα «Δείπνο με Φίλους» που δεν πρέπει να χάσουμε.

A Fashion Retrospective
Μια ιστορία γεμάτη σχήματα, λάμψη και χρώματα, που διαμορφώνονται ανάλογα με την κάθε εποχή. Οι δεκαετίες περνάνε και το μόνο που παραμένει σταθερό είναι η ερωτική σχέση της γυναίκας με τη μόδα. Ζούμε πλέον την επανάσταση της μόδας και για να την ωθήσουμε προς τα μπρος, πρέπει να ανατρέξουμε πίσω.

Η ανατολή της μόδας
Πέντε Σεπτεμβρίου 1638 και ο Λουδοβίκος ΙΔ΄ γεννιέται στο Σαιν Ζερμέν εν Λε. Μαζί με τον βασιλιά «Ήλιο» της Γαλλίας έμελλε, όμως, να ανατείλει κι ένας νέος κόσμος, αυτός των περιοδικών μόδας.

Λεύκαρα για πάντα
Είναι ίσως το πιο τουριστικό χωριό της Κύπρου κι όμως κάθε επίσκεψη σ’ αυτό μοιάζει διαφορετική, πρωτόγνωρη. Επισκεφτήκαμε τα Λεύκαρα, με το πρώτο δείγμα καλοκαιριού στον καιρό, και θυμηθήκαμε τους λόγους που τα αγαπάμε τόσο.

+

Let’s shine together!
Οχτώ ταλαντούχοι Κύπριοι σχεδιαστές με οχτώ ονειρικές δημιουργίες τους γιορτάζουν μαζί με το must 20 χρόνια γεμάτα μόδα και δίνουν μία γεύση για το τι θα παρουσιάσουν στη σκηνή του Must Fashion The Anniversary Event.

Sunny pop
Όταν η μόδα γίνεται παιχνίδι, τότε πρωταγωνιστές είναι οι πειραματισμοί με ρούχα και αξεσουάρ. Και όταν σ’ αυτό το παιχνίδι καλείσαι να συμμετάσχεις, τότε πρέπει να το κάνεις με στυλ. Έντονα χρώματα, pop λεπτομέρειες, σπορ και girly στοιχεία γίνονται σημείο αναφοράς για ιδιαίτερους συνδυασμούς.

LABELS - 30 and fabulous
Όταν το 1989 άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό, κανείς δεν γνώριζε ότι για 30 χρόνια θα συνέχιζε με την ίδια επιτυχία να μας μυεί στον κόσμο της μόδας και του εκλεπετισμένου στυλ. Η Boutique Labels γιορτάζει τα γενέθλια, αλλά και τη συνεργασία της με τον οίκο Trussardi και γι’ αυτό κανείς δεν θα μπορούσε να μας μιλήσει καλύτερα από την ιδιοκτήτριά της, Μαριλένα Ιερομονάχου. Με αφορμή αυτό τον εορτασμό η Labels και το must σου κάνουν δώρο μια Trussardi τσάντα αξίας €750. Στο επετειακό τεύχος must που κυκλοφόρησε στις 31/05 μια τυχερή αναγνώριστρια θα βρει ένα «χρυσό» voucher που κερδίζει την «it» bag του οίκου Trussardi. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Game Time
Μοντέρνα κοστούμια, vintage και εξωτικά prints, έντονα χρώματα, σπορ αναφορές και sequences… Τα αγαπημένα μας brands Iceberg, Iceplay και Trussardi, που φιλοξενεί στον χώρο της η μπουτίκ Labels, μας χαρίζουν στυλ και αυτό το καλοκαίρι.

+

Sun is love, but...
Όσο κι αν αγαπάμε τον ήλιο, δεν πρέπει να ξεχνάμε να προστατεύουμε το σώμα και το πρόσωπό μας από τις βλαβερές ακτίνες του. Σε μορφή κρέμας, λοσιόν, στικ ή σπρέι, τα αντηλιακά είναι η «ασπίδα» που χρειαζόμαστε τους ζεστούς μήνες. 

Déjà vu
Αγαπημένες τάσεις από τα ’90s, που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο της ομορφιάς, αυτό το καλοκαίρι είναι στα καλύτερά τους, κάνοντάς μας να θέλουμε να τις υιοθετήσουμε σαν τρελές. Ο λόγος για το καθαρό πρόσωπο, τα έντονα χείλη, την μπλε σκιά, το eyeliner και τα εξεζητημένα hair looks.

Ταξίδι με την Coco
Εμπνευσμένα από τρεις αγαπημένους προορισμούς της Gabrielle Chanel, τα αρώματα Les Eaux De Chanel ταξιδεύουν τις αισθήσεις μας και μας προσκαλούν σε νέες οσφρητικές περιπέτειες.

#Beautylovers
Όλα τα all time classic προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου. 

+

Νέα πρόσωπα, hot spots, όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, στο επετειακό must Ιουνίου που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα. 

Η Labels και το must γιορτάζουν και σου κάνουν δώρο μια Trussardi τσάντα αξίας €750 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS