ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

8 πράγματα που η Μενεγάκη λατρεύει να κάνει εκτός δουλειάς

Πάμε στοίχημα πως αυτή θα είναι η χρονιά της

Δέσποινα Άσπρου

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21/5 η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε live στην εκπομπή της, ότι αποχωρεί από τον Alpha, ενώ μια μέρα αργότερα ήρθαν στην δημοσιότητα οι πρώτες δηλώσεις της σχετικά με την απόφασή της. Η ίδια αφήνοντας μια υπόνοια ότι ενδεχομένος θα επιστρέψει στην τηλεόραση σε κάποια στιγμή, προτίμησε να μην αποκαλύψει τα πλάνα της. Ωστόσο, επειδή η Ελένη, είναι ένα από τα πιο δημοδιλείς πρόσωπα σε Ελλάδα και Κύπρο... ξέρουμε πολύ καλά τι απολαμβάνει να κάνει στον ελεύθερό της χρόνο και πάμε στοίχημα πως αυτή την χρονιά θα έχει την ευκαιρία να κάνει όσα αγαπά! Δείτε στην συνέχεια 10 πράγματα που "βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης λατρεύει να κάνει όταν δεν δουλεύει και πάμε στοίχημα που πλέον, θα περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά της.

1.Aπολαμβάνει τις χαλαρές εξόδους: Ουκ ολίγες φορές, η Ελένη Μενεγάκη έχει απαθανατιστεί από τους φωτογράφους σε εξορμήσεις της σε χαλαρές εξόδους σε πάρκα ή για φαγητό, σινεμά και θέατρο μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

2.Λατρεύει τις αποδράσεις στα νησιά: Τα ελληνικά νησιά είναι η αδυναμία της Ελένης Μενεγάκης με την Άνδρο να κατέχει την μεγαλύτερη θέση στην καρδιά της. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, φαν του καλοκαιριού, ξεκινά από πολύ νωρίς τα μπάνια της.

 

3.Δεν μπορεί να πει όχι στα ταξίδια: Η Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρα μια από εμάς και με κάθε ευκαιρία επιδιώκει να ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Οι φήμες μάλιστα την θέλουν με την νέα σεζόν, να μετακομίζει για λίγο στην Αμερική για χάρη του γιου της Άγγελου που σκέφτεται να σπουδάσει εκεί.

4.Θα περάσει χρόνο με την οικογένειά της: Μπορεί η καριέρα να είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει στιγμές με τα παιδιά και την οικογένειά της.

5.Cooking Time: Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, η Ελένη ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει μέσα από την εκπομπή της για την αγάπη της για την μαγειρική. Ο χρόνος που θα περάσει μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, είναι σίγουρα μια ευκαιρία να φτιάξει τις αγαπημένες της συνταγές.

6.Θα περάσει χρόνο μακριά από τα καυσαέρια της πόλης: Μπορεί η Ελένη να είναι πλέον παιδί της πόλης, αλλά η αδυναμία της για την φύση δεν κρύβεται. Θα έχει λοιπόν, την ευκαιρία να την απολαύσει όσο μπορεί!

7.Θα απολαύσει στιγμές χαλάρωσης: Ότι και αν πιστεύεις εσύ, η αλήθεια είναι πως αν είσαι η Ελένη Μενεγάκη, έχεις πολλά στο κεφάλι σου... από τηλεοπτικά νούμερα, μέχρι εξόδους και καλεσμένους. Η αποχώρησή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα θα σηματοδοτήσει μια περίοδο ξεκούρασης... στην οποία ο ύπνος είναι πλέον εφικτός.

8.Θα ζει την στιγμή: Από εδώ και έπειτα, η Ελένη θα ζει την στιγμή. Θα κάνει τρέλες, θα δοκιμάζει καινούργια πράγματα και θα κάνει ό,τι αγαπά!

Φωτογραφίες: Instagra/ @elenimenegaki

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση