ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Α. Γεωργίου – Ε. Ελευθερίου: Θα μας τρελάνουν!

newsroom must

Πρώτο και αποκλειστικά το must online είχε δημοσιοποιήσει τον χωρισμό του Ανδρέα Γεωργίου και την Ελευθερίας Ελευθερίου μετά από ενάμιση περίπου χρόνο σχέσης.

Η είδηση σε χρόνο dt έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα social media και tabloids σε Ελλάδα και Κύπρο με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας να τηρούν σιγή ιχθύος. Μάλιστα, όσο κι αν προσπαθούσαν οι δημοσιογράφοι να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι, ούτε ο ηθοποιός αλλά ούτε και η τραγουδίστρια δεν απαντούσαν για να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν τον χωρισμό τους.

Αιτία του χωρισμού λέγεται πως ήταν η απόσταση αλλά και οι αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ενώ κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν πως για τον χωρισμό του Ανδρέα Γεωργίου και της Ελευθερίας Ελευθερίου έφερε ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε σφήνα στη σχέση τους από την πλευρά του νεαρού ηθοποιού.

Και ενώ όλοι ασχολούνται με τον χωρισμό τους οι ίδιοι τώρα πάνε να μας τρελάνουν. Ο μεν ηθοποιός δηλώνει πως με την 24χρονη τραγουδίστρια δεν έχει χωρίσει η δε τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της δηλώνει πως «Με τον Ανδρέα δεν είμαστε μαζί. Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου. Ο χωρισμός μας είναι πρόσφατος. Ξέρω πως έχουν γραφτεί διάφορα, αλλά μέχρι τώρα δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Ήθελα πρώτα να καταλάβω τι γίνεται μέσα μου».

Η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε συνέντευξη στο People στην Ελλάδα ξεκαθαρίζοντας επιτέλους το πεδίο. «Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ. Πάντα τον αγαπούσα, αλλά τελικά η σχέση έφτασε στο τέλος της», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια.

Κλείνοντας μάλιστα το κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής η 24χρονη τραγουδίστρια λέει τα εξής: «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Θεωρώ πως, αν υπήρχε θα ήμουν η πρώτη που θα το μάθαινα, γιατί ήμασταν πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας. Δεν θα περίμενα τα δημοσιεύματα. Κράτησα πολύ όμορφες στιγμές από αυτή τη σχέση, απλά δεν ήταν για να πάει άλλο. Προς το παρόν τρέχω τόσο πολύ που δεν έχω συνειδητοποιήσει τον χωρισμό μου. Όταν ηρεμίσω, θα το καταλάβω. Τώρα κάνω εργασιοθεραπεία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X