ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

After all, it's all about hair

Ξανθιές, μελαχρινές ή και με ανταύιες, μαζεμένα σε αλογοουρά ή μπούκλες, όλες οι κυρίες των Gliss Style Awards φρόντισαν να περιποιηθούν ιδιαίτερα τα μαλλιά τους για την stylish βραδιά. Κάποιες από αυτές μας έκαναν περισσότερη εντύπωση για το hairstyle τους γι’ αυτό και σας τις παρουσιάζουμε. 

                         Ολίβια Καττάμη                                                                                               Στάλω Μαρκίδου

Με ένα στενό χρυσό φόρεμα που υπογράμμιζε τις καλοσχηματισμένες καμπύλες της, έκανε την είσοδό της η Ολίβια Καττάμη. Συνδυάζοντας το με μαύρη γόβα και μαύρη clutch bag, έδωσε έμφαση στα ανοιχτόχρωμα μάτια της. Το ψηλό ponytail, που ήταν και το δυνατό στοιχείο στην εμφάνισή της  ανέδειξε το πρόσωπο και το φόρεμά της. Η Στάλω Μαρκίδου σε μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, μεγάλο αξεσουάρ στο λαιμό της, eyeliner και κόκκινο κραγιόν, έκανε ένα περίπλοκο σινιόν στα μαλλιά της, χαρίζοντας την τελευταία πινελιά στο μοναδικό της γούστο.

                               Νάντια Μπουλέ                                                                                        Λουκία Σεργίδου

Είναι τόσο όμορφη και λαμπερή που δεν χρειαζόταν να κάνει ιδιαίτερο hairstyle για να μας εντυπωσιάσει. Ο λόγος για την Greek Style Icon, Νάντια Μπουλέ, που δένοντας σε ponytail τα ξανθά μαλλιά της ξεχώρισε ανάμεσα στις καλεσμένες χωρίς ιδιαίτερο κόπο.  Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Λουκία Σεργίδου η οποία κέρδισε το βραβείο Hair Style Icon 2011. Φόρεσε ένα mini black dress με sequins και άφησε τα πανέμορφα μαλλιά της ανέμελα με ελαφριά φυσική μπούκλα στις άκριες. 

                                   Άντρη Παναγή                                                                                 Βανέσα Αυγουστή

Η Άντρη Παναγή έκανε ελαφριές μπούκλες στο ξανθό της μαλλί τονίζοντας έτσι το σύνολο και το έντονο μακιγιάζ στα μάτια της. Το ανάλαφρο αυτό κτένισμα επιμελήθηκε το Ministry Of Beauty.  Δεξιά, η Βανέσας Αυγουστή, η οποία διάλεξε ένα παιχνιδιάρικο mini dress και άφησε τα μαλλιά της λυτά με ελαφριές μπούκλες. Έτσι ολοκληρώνει το girly look της. 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση