ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αγωγή για λίβελο και διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του Ελεγκτή

Τα χρήματα που θα επιδικαστούν από την αγωγή που επισυνάπτεται θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με σημερινό δελτίο Τύπου του ο Γενικός Ελεγκτής αναφέρθηκε ψευδώς ότι η εταιρεία μας είναι ο «διαχειριστής» της ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ στην είσοδο της Λευκωσίας. Η SPPMEDIA είναι απλώς ο χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Παραμυθούπολη.

Ο Όμιλός μας στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς στον τομέα του Πολιτισμού αφιλοκερδώς εδώ και δέκα χρόνια είναι ο θεσμικός χορηγός επικοινωνίας του Θεάτρου Ριάλτο στη Λεμεσό. Αν όχι όλες, οι περισσότερες παραστάσεις του λεμεσιανού θεάτρου είναι με χορηγία προώθησης και επικοινωνίας από τα ΜΜΕ του Ομίλου μας. Έτσι έγινε και με τη στήριξη –χωρίς οικονομικό όφελος για εμάς– της φιλανθρωπικής συναυλίας στην οποία αναφέρεται ο Γενικός Ελεγκτής.

Δυστυχώς για τον Γενικό Ελεγκτή υπάρχει συντεταγμένη Πολιτεία με συντεταγμένα όργανα και σε αυτά θα λογοδοτήσει. Ο Όμιλος SPPMEDIA σήμερα κατέθεσε αγωγή (αριθμός Αγωγής 374/2020) για γραπτή δυσφήμιση, λίβελο, διασπορά ψευδών ειδήσεων και επιζήμια ψευδολογία.

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να πλήξει αδίκως άλλους θεσμούς θα μας βρει απέναντί του.

Τα χρήματα που θα επιδικαστούν από την αγωγή θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Με αυτό τον τρόπο, ίσως καταλάβει και ο κύριος Γενικός την έννοια της συνεισφοράς.

Εκ του γραφείου Τύπου

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X