ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Αγώνας δρόμου μέσω... διαδικτύου στη Βουλγαρία

Οι διοργανωτές του αγώνα δρόμου κατέληξαν σε έναν ευρηματικό τρόπο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης

Ενας διαφορετικός αγώνας δρόμου, εν μέσω κορωνοϊού, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (25 Απριλίου), στη Βουλγαρία, αφού οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιηθεί μέσω του ...διαδικτύου.

Στη Βουλγαρία, που βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, δεν πραγματοποιούνται δημόσιες εκδηλώσεις. Ωστόσο, οι διοργανωτές του αγώνα δρόμου κατέληξαν σε έναν ευρηματικό τρόπο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συμμετέχοντες θα τρέξουν πέντε χιλιόμετρα μέσα στα σπίτια τους ή σε κοντινά πάρκα, έχοντας λάβει τις απαραίτητες άδειες από τις Αρχές. Τα αποτελέσματα όλων των συμμετεχόντων θα παρουσιάζονται σε ειδική εφαρμογή στο διαδίκτυο.

Ο Ιβάν Ράντεφ από την διοργανώτρια οργάνωση "Πράσινο Βήμα", δήλωσε στη δημόσια ραδιοφωνία της Βουλγαρίας (BNR) ότι οι συμμετέχοντες μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να κάνουν μία οικονομική δωρεά στο Ταμείο που έχει συσταθεί για τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία προορίζονται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τα μεσάνυχτα της 24ης Απριλίου.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη Βουλγαρία ανήλθε σε 1015 και των θυμάτων σε 47. Από την αρχή της πανδημίας, στη Βουλγαρία έχουν αναρρώσει 174 άτομα και έχουν πραγματοποιηθεί 27 χιλιάδες τεστ.

Οκτακόσιοι είκοσι κάτοικοι της πόλης Μπάνσκο, η οποία ήταν σε καραντίνα για 14 μέρες, έχουν υποβληθεί σε τεστ διάγνωσης αντισωμάτων του κορωνοϊού. Εξήντα άτομα είχαν θετικά τεστ για αντισώματα (το 7,3% του συνόλου των κατοίκων).

Πηγή: ΚΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση