ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη, και την εκπομπή της ‘Μεσάνυχτα’ ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ίδιος σε μια εξαιρετικά αποκαλυπτική συζήτηση, μίλησε για την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, για την κόρη τους –Ισμήνη, αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αρχικά, αναφερόμενος στην οικογένειά του, είπε «Έχουμε συμφωνήσει με τη Μαρία να μην μεταφέρουμε τη δουλειά στο σπίτι. Είναι μια συμφωνία μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα συστατικό της σχέσης μας και ο λόγος που έχουμε καθίσει τόσα χρόνια μαζί. Είμαστε 14 χρόνια μαζί. Όλα τα ζευγάρια έχουν περάσει και περνάνε σοβαρές κρίσεις. Προβλήματα υπάρχουν πάντα στις σχέσεις των ανθρώπων. Εμείς γιατί να διαφέρουμε; Ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά, που δεν είναι όλα ρόδινα. Είναι ζευγάρια που έχουν λύσει τις δυσκολίες τους».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Είναι ένας πολύ μεγάλος έρωτας με τη Μαρία, έγινε αστραπιαία όλο αυτό μεταξύ μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά ήταν μοιραίο. Η Ισμήνη ήρθε στους 3 μήνες της σχέσης μας».

Αναφορικά με την «ηθοποιό» κόρη του, περιέγραψε, «Αυτή τη στιγμή έχω ένα παιδί 13 ετών. Είδαμε την πρώτη της εμφάνιση στο Καφέ της Χαράς όλοι μαζί. Εγώ στην αρχή είχα αναστολή, όταν μου είπαν να συμμετάσχει. Με πιάνει εκείνο το βράδυ η Μαρία με την Ισμήνη και μου λένε, ότι ο Χάρης έκανε πρόταση στη μικρή να παίξει στη σειρά. Εγώ είπα να κάνει ό,τι θέλει, αφού είναι συνειδητή επιλογή της. Εμένα δε με ήθελε στα γυρίσματα, τη μαμά της, ναι. Δεν με ντρέπεται. Γνωρίζοντας ότι διδάσκω και σκηνοθετώ, ήθελε να τη δω. Σκέφτηκα να πω “όχι” για την Ισμήνη, επειδή αν είναι να κάνει κάτι σε αυτόν τον χώρο, πρέπει να αρχίσει από τώρα και να πάρει τις σωστές βάσεις».

Στην συνέχεια ο Γιάννης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν παιδί, σε ηλικία μόλις 6 ετών, λέγοντας «Ακόμα θυμάμαι το τι συνέβαινε στο νοσοκομείο. Ένα παιδί, που βλέπει πόνο ή πράγματα τα οποία είναι έξω από τις εικόνες που έχει μεγαλώσει, τις κρατάει. Πέρασα μια πολύ σπάνια αρρώστια, νομίζω ότι είναι από τα πράγματα που με δυνάμωσαν και μου έριξαν, παράλληλα, τις άμυνες ως προς πολλά πράγματα».

Καταλήγοντας, «Είναι ένα κομμάτι δύσκολο για εμένα. Η αλήθεια είναι, και αυτό είναι ένα πράγμα που δεν ξέρουν που δε ξέρουν οι γονείς μου, πως ζούσα με έναν φόβο μήπως το ξαναπάθω. Έτυχε πρόσφατα να αναφερθώ σε αυτό, δε χρειάζεται. Πολλοί άνθρωποι περνούν πολλά πράγματα και δεν τα μαθαίνει και κανείς. Απλά έτυχε η συζήτηση να το φέρει εκεί και ναι, ανακαλύφθηκε».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ