ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αίθριος με τοπικές νεφώσεις ο καιρός για σήμερα

Αναλυτικές προβλέψεις για τον καιρό μέχρι και το Σάββατο.

newsroom must

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το πρωί θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Αργότερα θα καταστούν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα προσήνεμα νότια, πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις μεταμεσονύκτιες ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, σε υπήνεμες ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και στα προσήνεμα μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα θα καταστούν γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά, και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο εσωτερικό και στα ορεινά, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση