ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αίθριος ο καιρός με μεμονωμένες βροχές

Αναλυτικές προβλέψεις

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδες, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το πρωί στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά παροδικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδες, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή και τοπικά ομίχλη.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στα ορεινά και στο εσωτερικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X