ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ακόμα ένα φάουλ στο Twitter για τον Trump

To retweet που διαγράφηκε γρήγορα

Η ιστορία του Donald Trump με το Twitter δεν χρειάζεται κάποια εισαγωγή. Το κοινωνικό δίκτυο είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί συχνά ο πρόεδρος των ΗΠΑ για να εκφράζει τις απόψεις του, και πλέον συχνά γίνεται viral η απόφαση του Twitter είτε να επισημαίνει κάθε tweet του που είναι προσβλητικό είτε να το κατεβάζει εντελώς. 

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα retweet του Trump που αργότερα διαγράφηκε, και έδειχνε έναν οπαδό του στη Φλόριντα να φωνάζει υπέρ του ''white privilege'' (ή αλλιώς, της υπεροχής των λευκών) σε έναν διαδηλωτή που τον αποκαλεί ''ρατσιστή''. Όλα αυτά, στην κοινότητα συνταξιούχων Villages, που ως επί το πλείστον, στηρίζουν τον Trump.  

O εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Judd Deere, προσπάθησε να σώσει την κατάσταση λέγοντας πως ο πρόεδρος το αναδημοσίευσε χωρίς να προσέξει τον ήχο, αλλά επειδή είδε τον ενθουσιασμό των υποστηρικτών του στο βίντεο: ''Eίναι μεγάλος φαν της περιοχής The Villages (μια κοινότητα συνταξιούχων με μεγάλα ποσοστά υπέρ του Τραμπ). Δεν άκουσε την ατάκα που ακούστηκε στο βίντεο. Το μόνο που είδε, ήταν ο φοβερός ενθουσιασμός από τόσους υποστηρικτές''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
donald trump  |  twitter  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X