ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρμες, αθλητικά παπούτσια και τσαντάκι cross body
 

Ακυρώθηκαν οι πτήσεις από Κύπρο προς Ουκρανία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε στις 05.00 (ώρα Kύπρου) ότι διέταξε στρατιωτική επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Οι εχθροπραξίες που έχουν ξεσπάσει στην Ουκρανία καθώς και το κλείσιμο του εναέριου της χώρας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στην αεροπορική επιβατική κίνηση.

 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε στις 05.00 (ώρα Ελλάδος) ότι διέταξε στρατιωτική επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία για την υπεράσπιση των περιοχών που βρίσκονται στα χέρια των αυτονομιστών. 

Οι πτήσεις προς την Ουκρανία και από την Κύπρο ακυρώθηκαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ». Το επόμενο διάστημα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την διαχειρίστρια εταιρεία των δυο αεροδρομίων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσεων ήταν προγραμματισμένες τρείς πτήσεις σήμερα και αύριο από τις Ουκρανικές Αερογραμμές.

Να σημειώσουμε πως τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εννέα τραυματιστεί από τον βομβαρδισμό των δυνάμεων της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η συνοριοφρουρά της Ουκρανίας τόνισε ότι ρωσικές στρατιωτικές πομπές πέρασαν τα ουκρανικά σύνορα -κυρίως από τη χερσόνησο της Κριμαίας την οποία προσάρτησε το 2014 η Ρωσία- και εισήλθαν στο Τσερνίχιβ, το Χάρκοβο και το Λουγκάνσκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση