ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κούγιας: Άγριος καυγάς με την ανακρίτρια που προφυλάκισε τον Λιγνάδη

H ανακρίτρια του ζήτησε να αποχωρίσει και ο ίδιος αρνήθηκε.

newsroom must

Με αφορμή το περιστατικό που εξελίχθηκε χθες στο διαμέρισμα του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, την έλευση της αστυνομίας στο υποστατικό του και την κατάσχεση των κουτιών με αρχεία που είχε αποθηκευμένα στην ταράτσα του, ενημερωμένος από τον αδελφό του κατηγορούμενου, ο γνωστός δικηγόρος ζήτησε από τον ίδιο να τραβήξει βίντεο με τους αστυνομικούς, αφού πρώτα αρνήθηκαν να του προσκομίσουν την άδεια του εισαγγελέα.


Την ίδια ώρα ο Αλέξης Κούγιας μετέβη στο γραφείο της Παρασκευής Μπότση λέγοντας «Τι είναι αυτά που στήνεις και πώς δίνεις εντολή στους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι του Λιγνάδη και να κάνουν έρευνες χωρίς εισαγγελική εντολή και χωρίς να έχετε ενημερώσει και εμένα;». Συνεχίζοντας την κατηγόρησε πως «όταν διαπίστωσες ότι ο Λιγνάδης ήταν όλο τον Αύγουστο του 2015 στην Ιθάκη και άρα είχε άλλοθι, άλλαξες τις ημερομηνίες του καταγγελλόμενου βιασμού από τις 8 Αυγούστου στις 27 Ιουλίου».


Στην συνέχεια η ανακρίτρια του ζήτησε να αποχωρήσει και όταν ο ίδιος αρνήθηκε του είπε «αφού δεν φεύγετε εσείς, θα φύγω εγώ».
Τα πνεύματα κατευνάστηκαν όταν μετά από προσπάθεια η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου (Σ.Φούλαρη) έκλεισε ραντεβού με τον δικηγόρο για να μεταφερθούν τα παράπονά του στην επιθεωρήτρια των δικαστηρίων αλλά και στον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X