ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αλέξης Τσίπρας - Έλλη Στάη: Ο αποκαλυπτικός διάλογος και οι μηνύσεις

Δέσποινα Άσπρου

Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες μετά από την δημοσιοποίηση ενός βίντεο ντοκουμέντου με όσα ειπώθηκαν μεταξύ του πρωθυπουργού και της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου του open tv, off camera, λίγο πριν αρχίσει η τηλεοπτική συνέντευξη στις 9 Ιανουαρίου.
Το εν λόγω ηχητικό, έφεραν στο φως οι «Ράδιο Αρβύλα» στη χθεσινή εκπομπή τους στο ΣΚΑΪ... και όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση.

Στο OPEN προσπαθούν να βρουν ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν το βίντεο αυτό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και στο οποίο πολλοί θεωρούν ότι εκτίθεται η δημοσιογράφος με όσα λέει στον πρωθυπουργό, ιδιαίτερα με το ότι δεν της έχει προτείνει ακόμα να πολιτευθεί.
Οι έρευνες που γίνονται στο OPEN δεν εστιάζονται μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, του δημοσιογράφου Γρήγορη Μελά, η συνέντευξη δινόταν και στην ΕΡΤ αλλά και στο ΑΠΕ. Έτσι η διοίκηση του OPEN ζητά από τα αρμόδια τμήματα του σταθμού να τους ενημερώσουν πότε «άνοιξαν τα κυκλώματα», πότε δηλαδή άρχισαν να «δίνουν εικόνα» σε ΕΡΤ και ΑΠΕ, θεωρώντας ότι αν την ώρα της εισόδου του πρωθυπουργού στο στούντιο ήταν σε σύνδεση θα μπορούσαν οι «Αρβύλες» να έχουν πάρει από εκεί το υλικό.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του neaselida.gr, πέρα από το ποιοι έδωσαν τα υλικό η διοίκηση του OPEN σκέφτεται ακόμα και να μηνύσει τον ΣΚΑΪ καθώς πρόβαλε υλικό του χωρίς τη συγκατάθεσή του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση