ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αμερική: Πριν πεθάνει έστειλε μήνυμα στην σύντροφό του «έπρεπε να είχα κάνει το εμβόλιο»

Η σοκαριστική ιστορία ενός νέου στην Αμερική που προσβλήθηκε και χάθηκε από κορωνοϊό.

newsroom must

Ο Michael Freedy, δεν ήταν εναντίων του εμβολίου, όπως είπε η αρραβωνιαστικιά του, αλλά όπως οι περισσότεροι Αμερικανοί που ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί απέναντι στην COVID-19, ο 39χρονος πατέρας ήθελε απλώς να περιμένει να δει και να μάθει περισσότερα για το πως ο ανθρώπινος οργανισμός αντιδρούσε σε αυτό.

Μετά όλα άλλαξαν, και το περασμένο Σαββατοκύριακο, η σύντροφός του ξεκίνησε μια εκστρατεία ενημέρωσης και αφύπνισης του κόσμου για να κάνουν το εμβόλιο, καθώς όπως είπε η ίδια ο Freddy, κατάλαβε αρκετά νωρίς στη μάχη με την ασθένεια ότι θα έμπαινε στην εντατική.
Με την DuPereez να εξομολογείται στην ‘Washington Post’, το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε ο σύντροφός της «έπρεπε να είχα κάνει το «καταραμένο» το εμβόλιο». Ο Freedy πέθανε την Πέμπτη, αφήνοντας πίσω του γυναίκα και 2 μικρά παιδιά, «Τα παιδιά μου δεν έχουν πια μπαμπά γιατί φοβηθήκαμε. Θα αντάλλαξα μια κακή αντίδραση στο εμβόλιο παρά να χρειαστεί να θάψω τον άνδρα μου. Θα το επέλεγα κάθε μέρα».

Στη συνέχεια, η ίδια, περιγράφει το γεγονός ότι κανείς από τους 2 τους δεν ήταν αρνητής της επιστήμης, απλώς ήθελαν να είναι προσεχτικοί. Φορούσαν τις μάσκες τους, χρησιμοποιούσαν αντισηπτικό και άλλαζαν θέσεις όταν αγόραζαν ψώνια. Όμως όταν πήγαν στο San Diego με τα παιδιά τους τον Ιούλη, η πανδημία φαινόταν να έρχεται ολοένα και πιο κοντά.

Μετά κατέληξε σε ένα θάλαμο νοσοκομείου με άσχημα εγκαύματα από τον ήλιο. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, να φάει και είχε συνέχεια πυρετό, αλλά ο γιατρός τον έστειλε σπίτι. Μετά, όταν τα συμπτώματα επέμεναν, και ακόμη μια επίσκεψη στο νοσοκομείο, βγήκε θετικός στον κορωνοϊό. Τον έστειλαν σπίτι, με συμβουλές να πίνει νερό και να απομονωθεί.

Έτσι, μετά από την επιδείνωση των συμπτωμάτων του, έτρεξαν στις πρώτες βοήθειες όπου τα άτομα του παρείχαν οξυγόνο και προσπάθησαν να του ανοίξουν τους πνεύμονες. Με αποκορύφωμα τα μηνύματα που αντάλλαζαν το βράδυ της Δευτέρας και την ίδια να περιγράφει «Του είπα να παλέψει για εμάς, εκείνος προσπάθησε αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Μετά έβλεπα κόσμο να τρέχει και φωνές να λένε ‘Τον χάνουμε’. Και όταν παρακολουθείς κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει τρόπος να φύγεις από εκεί. Απλώς πρέπει να παραμείνεις στο πίσω μέρος του δωματίου και να μην είσαι στα πόδια του προσωπικού. Ο άντρας μου έγινε μωβ, και μετά χάθηκε».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση