ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αναβάλλει για τρίτη φορά τον γάμο της η πρωθυπουργός της Δανίας

«Χαίρομαι τόσο που θα παντρευτώ αυτόν τον φανταστικό άνδρα...»

Με την πανδημία του κορωνοϊού τα σχέδια πολλών έχουν αλλάξει. Ταξίδια τα οποία είχαμε προγραμματισμένα, γάμοι, βαφτίσεις και άλλες δραστηριότητες έπρεπε να αναβληθούν η να ακυρωθούν εντελώς.

Στην περίπτωση της πρωθυπουργού της Δανίας Mette Frederikse όμως η οποία είχε προγραμματίσει το γάμο της εμπόδιο δεν μπήκε ο κορωνοϊός αλλά η δουλειά της και πιο συγκεκριμένα η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. Έτσι για 3η συνεχόμενη φορά αναγκάστηκε να μετατεθεί η γαμήλια τελετή.

Η ίδια έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook δημοσιεύοντας μαζί μια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφο και σύντομα ελπίζουμε σύζυγό της Bo.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της «Χαίρομαι τόσο που θα παντρευτώ αυτόν τον φανταστικό άνδρα. Όμως, προφανώς, αυτό δεν μπορεί να είναι τόσο απλό, διότι κλήθηκα να παραστώ σε ένα ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, το Σάββατο εκείνο του Ιουλίου, στο οποίο είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας. Κρίμα. Όμως, πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και να υπερασπιστώ τα συμφέροντα της Δανίας. Επομένως, θα χρειαστεί να αλλάξουμε εκ νέου τα σχέδιά μας. Το σημαντικότερο είναι η αγάπη. Και θα καταφέρουμε σύντομα να παντρευτούμε. Θα χαρώ να πω το «ναι» στον Bo (που είναι ευτυχώς πολύ ανεκτικός)»

Η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Ιουλίου στις Βρυξέλλες και εκεί θα παραστούν ηγέτες 27 κρατών μελών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση