ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αναβολή πρεμιέρας σατιρικής εκπομπής για τη βασιλική οικογένεια

Αυτός είναι ο λόγος.

newsroom must

Η σατιρική σειρά με όνομα “The Prince” από τον Gary Janetti, αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα στις 9 Απριλίου 2021, όμως μετά και την ανακοίνωση του θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου, τα σχέδιά τους άλλαξαν.

Προφανώς μετά και την άσχημη αυτή εξέλιξη οι παραγωγοί της σειράς επέλεξαν να ακυρώσουν την πρεμιέρα, αφού έτσι και αλλιώς η απεικόνιση του πρίγκιπα Φίλιππου στη σειρά δεν ήταν και η πιο κολακευτική (σάτιρα), παρουσιάζοντάς τον κακογραμμένο. Άρα θεωρήθηκε ότι η προβολή της θα πρόσβαλλε την μνήμη του, ειδικά λόγω και του βαρύτατου πένθους της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, να αναφέρουμε ότι το “The Prince” (HBO Max), αφορά μια σατιρική εικόνα κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον viral λογαριασμό του συγγραφέα (Janetti) στο Instagram. Το περιεχόμενο αφορά τις «εσωτερικές σκέψεις» του πρίγκιπα George (Kate-William) που σχολιάζει τα όσα διαδραματίζονται στην βασιλική οικογένεια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti)

Σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι ο Δούκας του Εδιμβούργου μάλλον θα απολάμβανε τη σειρά, αφού ήταν γνωστός για το καυστικό του χιούμορ και δεν θα το έπαιρνε προσωπικά, με την εταιρία παραγωγής να επιμένει ότι το timing δεν ήταν το κατάλληλο.

Αυτό ξεκαθαρίστηκε και στο “Hollywood reporter”, «είμαστε πολύ λυπημένοι με την είδηση του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου και θα αναπροσαρμόσουμε τα σχέδια για την πρεμιέρα της σειράς. Μια νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εν καιρώ».

Για την ιστορία να πούμε ότι το cast αποτελείται από μεγάλα ονόματα όπως του Orlando Bloom που θα χαρίσει τη φωνή του στον πρίγκιπα Harry, της Lucy Punch στον ρόλο της Kate Middleton, του Iwan Rheon στον ρόλο του πρίγκιπα William και της Sophie Turner ως την πριγκίπισσα Charlotte. Τον πρίγκιπα George φυσικά ενσαρκώνει ο ίδιος ο Janetti.

Ενώ ταυτόχρονα, γίνονται συζητήσεις για το αν ο χαρακτήρας του Φιλίππου θα εμφανιστεί ή αν θα αλλάξουν την ιστορία, πραγματοποιώντας κάποιες αλλαγές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση