ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αναδρομή στην χρονιά που πέρασε κάνει η Meghan Markle

Το μήνυμα που στέλνει από την καινούργια συνεργασία της.

newsroom must

Πραγματικά, μια δύσκολη χρονιά όχι μόνο για το Παλάτι και την βασιλική οικογένεια, μετά την απώλεια του πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά για όλο τον κόσμο, αφού η πανδημία χτύπησε αλύπητα πολλούς μέσα από τον θανατηφόρο ιό.

Κάτι τέτοιο έζησε και η Meghan Markle, καθώς αν και αποχώρησε από τα ‘βασιλικά καθήκοντα’ μαζί με τον σύζυγό της, παραμένει σε στενή συνεργασία με το «Mayhem Foundation». Εκεί ανάρτησε ένα μήνυμα, προς τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στηρίζει τα κατοικίδια και τις οικογένειές τους, περιγράφοντας την περσυνή χρονιά.

Χαρακτηριστικά, «Όταν σκέφτομαι το 2020, πάντα επιστρέφω στη σημασία της κοινότητας και της σύνδεσης. Μπορεί να αναγκαστήκαμε να είμαστε μακριά αλλά βρήκαμε νέους τρόπους να είμαστε κοντά και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε αυτή την κοινή κρίση. Για πολλούς από εμάς όλο αυτό έγινε ευκολότερο με τα κατοικίδια στο πλευρό μας».

Ενώ ταυτόχρονα περιέγραψε το 2020 ως μια «δυσβάσταχτη διαδικασία πένθους, ανάπτυξης και ευγνωμοσύνης» τονίζοντας «την θεραπευτική επίδραση του να έχεις ένα κατοικίδιο στο πλευρό σου και την παρηγοριά που βρίσκεις στη συντροφιά τους».

Κλείνοντας, άφησε το δικό της μήνυμα για το μέλλον, λέγοντας «η ειλικρινής ελπίδα μου είναι ότι χτίζουμε ένα μέλλον με υποστήριξη και εκτίμηση οργανισμών όπως ο Mayhew που συνεχίζουν τη ζωτική δουλειά τους τόσο σε ήρεμες όσο και σε μέρες κρίσης. Ο οργανισμός έσωσε γατιά και σκυλιά σε κρίσιμες καταστάσεις και παρείχε υπηρεσίες υγείας σε ζώα σε χώρες που καθηλώθηκαν από την πανδημία».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση