ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι κόρες του Juan Carlos εμβολιάστηκαν κρυφά και προκάλεσαν αντιδράσεις

Σάλος ξέσπασε στην Ισπανία μετά την είδηση ότι οι αδερφές του βασιλιά Felipe , έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Σε πρόσφατη επίσκεψη τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,για να δουν το εξόριστο πατέρα τους, οι 50 χρόνες πριγκίπισσες βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν το εμβόλιο κατά του ιού.

Μία είδηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους κατοίκους της Ισπανίας, οι οποίοι θεώρησαν πως αυτή η κίνηση δείχνει έλλειψη σεβασμού στο λαό. Με το να προσφύγουν δηλαδή, σε μία άλλη χώρα για να κάνουν το εμβόλιο, το οποίο στη δική τους χώρα δίνεται μόνο στους ηλικιωμένους και στους πιο ευάλωτους.

Ένας εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα με το επιχείρημα πως οι πριγκίπισσες δεν είναι επίσημα «μέρος» του θεσμού και το παλάτι δεν έχει λόγο στις δραστηριότητές τους. «Ο βασιλιάς δεν είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά των αδελφών του», ανέφερε το παλάτι σε ανακοίνωση.

Ακόμη ένα χτύπημα στη μοναρχία της Ισπανίας, καθώς ο Juan Carlos, ο οποίος παρατήθηκε από το θρόνο το 2014, ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από τότε που έφυγε από την Ισπανία τον Αύγουστο, εν μέσω αυξανόμενων ερωτήσεων σχετικά με τις οικονομικές του συναλλαγές.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X