ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ανατροπές στο 9ο live του DanSing: Αποχώρησαν Μάρα Κωνσταντίνου και Νικόλας Ιωαννίδης

Μπορεί θεωρητικά, μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις που είχαν κάνει σε προηγούμενα live, να ήταν ένα από τα φαβορί για τον τελικό, ωστόσο το παιχνίδι είναι όπως αποδείχτηκε χθες βράδυ απρόβλεπτο, με αποτέλεσμα Μάρα και Άγγελος να αποχωρήσουν, προκαλώντας τη μέχρι στιγμής μεγαλύτερη έκπληξη στο κοινό.

Στο χορό, η πολύ διασκεδαστική εμφάνιση του γνωστού στυλίστα και fashion editor Νικόλα Ιωαννίδη και της παρτενέρ του, έμελλε να ήταν και η τελευταία τους στο τάλεντ σόου του Mega, που αν και πήραν πολύ καλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, κάτι «στράβωσε» στο τέλος και το ζευγάρι αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, στο τραγούδι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μάρα Κωνσταντίνου και Άγγελος Αυγουστή, Στέλλα Στυλιανού και Μικαέλα Χατζηεφραίμ, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Χριστίνα Τσέλεπου.

Στο χορό υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν οι Εύα Παπαγεωργοπούλου και Τζόν Ιλαρίου, Νικόλας Ιωαννίδης και Άντρεα Νικολάου και Ιωάννα Πολυνείκη και Πέτρος Αναστασίου.

Στο τέλος, η Μάρα Κωνσταντίνου ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τα σχόλια του και κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να ψηφίζει τα υπόλοιπα ζευγάρια, ενώ ο Άγγελος Αυγουστή ευχαρίστησε το κανάλι για την ευκαιρία που τους έδωσαν, ενώ αφιέρωσε την αποψινή τους ερμηνεία στον ασθενή πατέρα ενός φίλου του.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, δήλωσε πως έζησε μία απίστευτη εμπειρία και τόνισε ότι αυτό που του έχει μείνει από το Dansing, είναι η εικόνα εκείνης της γιαγιάς που μπόρεσε μέσω της εκπομπής να επισκεφθεί τα εγγόνια της. Η Άντρεα Νικολάου βαθιά συγκινημένη, δεν μπόρεσε να εκφράσει με λόγια τα όσα έζησε μέσα από το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χθεσινοβραδινό live, iδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν με την παρουσία τους οι γνωστοί Ελλαδίτες καλλιτέχνες, Χρύσπα και Θεοχάρης Ιωαννίδης, που ξεσήκωσαν το κοινό αλλά και τους τρείς κριτές με τα τραγούδια τους και το δυναμικό performance τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X