ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ανατροπή στην αποχώρηση του Master Chef!

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά επεισόδια του Master Chef παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης, αφού υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν οι δύο μάγειρες που έγιναν πολύ καλοί φίλοι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Μετά τη διπλή ομαδική δοκιμασία, η μπλε ομάδα ήταν η χαμένη και έτσι ο Σάββας και ο Χρήστος προτάθηκαν για αποχώρηση χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι δύο υποψήφιοι του MasterChef είχαν στη διάθεση τους 90 λεπτά για να μαγειρέψουν δύο πιάτα με διαφορετική πρωτεΐνη αλλά τις ίδιες απαιτητικές συνοδευτικές παρασκευές. Κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους, ο Χρήστος Γλωσσίδης φάνηκε να κάνει καλύτερη διαχείριση του χρόνου του και κατάφερε να στήσει τα πιάτα του νωρίτερα από τον Σάββα που έστησε την τελευταία στιγμή.

Οι κριτές εντόπισαν αρκετές αστοχίες στα πιάτα του Σάββα ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 55/80 έναντι 65/80 που συγκέντρωσαν τα πιάτα του Χρήστου. Ο Χρήστος Γλωσσίδης επέστρεψε στο σπίτι του Master Chef απογοητευμένος λέγοντας πως δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Σάββα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Ωστόσο οι κριτές αποφάσισαν να κάνουν μια ανατροπή δοκιμάζοντας κι άλλο τις αντοχές των υποψηφίων του Master Chef αλλά και των τηλεθεατών, αφού ανακοίνωσαν στον Σάββα ότι θα συνεχίσει να διαγωνίζεται, ενώ όπως εξήγησαν θα είναι ο πρώτος υποψήφιος στην διαδικασία που θα ακολουθήσει.

''Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μία αποχώρηση. Από το επόμενο τεστ δημιουργικότητας θα βγουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Σε αυτούς θα προστεθείς κι εσύ και οι τρεις σας θα δώσετε μάχη για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα φύγει'' ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς και το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο Σάββας Ληχανίδης ήταν να πάρει μια βαθιά ανάσα ανακούφισης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X