ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ανδρέας Γεωργίου: To παρασκήνιο της κόντρας του με γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Μια απρόσμενη δήλωση του Μάνου Ιωάννου ήταν αρκετή για να αποκαλυφθεί η κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Κύπριο σκηνοθέτη και ηθοποιό, Ανδρέα Γεωργίου. 

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Ιωάννου απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα, απάντησε πως δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου, χωρίς να δίνει περισσότερες εξηγήσεις. 

Ωστόσο, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή ''Στην φωλιά των Κου κου'', αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από αυτή τη νέα κόντρα, λέγοντας:

«Ο Μάνος Ιωάννου δεν μου απάντησε στο «γιατί», όμως το έψαξα κι έχω μιλήσει με ανθρώπους που εμπλέκονται με παραγωγές του Ανδρέα Γεωργίου. Ο Μάνος Ιωάννου ήταν να παίξει στο Τατουάζ. Μου είπαν οι πληροφοριοδότες μου ότι είχε κάνει και πιλότο και ότι τον προόριζαν για το ρόλο που τώρα έχει στο σίριαλ, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Μέσα στην ίδια συνέντευξη που δεν είχα συνδέσει τα δύο γεγονότα μου είπε ο Μάνος Ιωάννου που δεν συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Έλα στη θέση μου» ήταν γιατί όντως είχε κάνει τον πιλότο για μια άλλη σειρά, το οποίο τελικά δεν προχώρησε. Μάλιστα ο πιλότος αυτός είχε γίνει και στο Λονδίνο.»

Δείτε τη συνέχεια στο video που ακολουθεί:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση