ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ανδρέας Γεωργίου: Το ταξίδι του στη Νάξο

Στη Νάξο βρέθηκε για μερικές μέρες ο Ανδρέας Γεωργίου και η φίλη και συνάδελφός του Πανίτσα Χατζηαράπη. Οι δύο συνεργάτες διάλεξαν το συγκεκριμένο νησί για να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας βουτιές στην θάλασσα και τις ομορφιές του τόπου.

Ήταν πραγματικά ότι χρειάζονταν μετά τα πολύωρα, εξαντλητικά γυρίσματα που έκαναν στα Χανιά της Κρήτης για τη νέα τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκος» που θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος και Κύπρου τη νέα σεζόν. Μεταξύ άλλων στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Αποστόλης Τότσικας, Τζόυς Ευείδη, Εβελίνα Παπούλια, Αντώνης Καρυστινός, Ελένη Βαϊτσου, ενώ το καστ συμπληρώνουν από την Κύπρο οι Κούλης Νικολάου, Ανδρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος, Βαρβάρα Λάρμου, Μέλπω Κολόμβου, Χριστιάνα Θεοδώρου και Στέφανος Μιχαήλ.

Ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στα social media από τις καλοκαιρινές, ξέγνοιαστες στιγμές τους στο νησί.

Δεν έλειψαν φυσικά τα χιουμοριστικά σχόλια και τα πειράγματα από τον έναν στον άλλον, στο Facebook κάτι που έφερε περισσότερα σχόλια από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση