ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Άννα Βίσση: «Δεν νομίζω ότι με ξέρει σαν άνθρωπο ο Νταλάρας»

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της ροκ όπερας «Δαίμονες» και η Άννα Βίσση τα λέει ΤΕΤ- Α – ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος αυτή την Παρασκευή στις 22:00 στο ΡΙΚ1.

Η μεγάλη σταρ μιλάει για την επαναφορά της ροκ όπερας Δαίμονες η οποία επιστρέφει στο Παλλάς μετά από 22 χρόνια. Η Άννα Βίσση απαντά στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου και με πολύ θάρρος και αλήθεια.

Μιλάει για τον έρωτά της με τον σημερινό πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά, τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα και τον σύντροφο της ζωής της, τον Νίκο Καρβέλα.

Η Απόλυτη σταρ μιλάει για πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της και για το ατύχημά της στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού LUV.

Στο ΤΕΤ- Α- ΤΕΤ της Παρασκευής 15 Μαρτίου θα προβληθεί βίντεο από τα backstage από τις πρόβες των «Δαιμόνων» , δηλώσεις από την Εβελίνα Παπούλια, τον Παναγιώτη Πετράκη, τον Σταύρο Σιδερά και σπάνιο αρχειακό υλικό από τη ζωή και την καριέρα της μεγάλης σταρ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το fan club της Άννας Βίσση Fannatics την ημέρα προβολής της εκπομπής ΤΕΤ- Α- ΤΕΤ θα διοργανώσουν ένα μοναδικό πάρτι στο Αστεροσκοπείο στην Αθήνα για μία Δαιμονική Fannatics βραδιά για να παρακολουθήσουν την εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος με καλεσμένη του την Άννα Βίσση.

Ένα είναι σίγουρο πως αυτό το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ δεν πρέπει να χάσει κανείς. Η εκπομπή θα προβληθεί απευθείας και στην Ελλάδα από το RIKsat.

Δείτε το trailer της εκπομπής ΤΕΤ- Α – ΤΕΤ με την Άννα Βίσση να μιλάει για τους έρωτες της ζωής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση