ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άννα Βίσση: Τα έδωσε όλα επί σκηνής!

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών Μακαρίου Γ’, η Άννα Βίσση πραγματοποίησε την τελευταία της εμφάνιση στην Κύπρο και αποθεώθηκε από το κοινό που της χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Η Κύπρια σταρ έδωσε τον καλύτερό της εαυτό από τις 21:30 που έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή, φορώντας ένα κόκκινο Grecian maxi φόρεμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα τα outfits της τραγουδίστριας ήταν δημιουργίες της κόρης της Σοφίας Καρβέλα.

Η τραγουδίστρια κάλεσε το κοινό σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι ντυμένο με αξέχαστες επιτυχίες της. Στη συνέχεια δίπλα της βρέθηκαν οι συνεργάτες της από τους «Δαίμονες», Εβελίνα Παπούλια και Παναγιώτης Πετράκης για να δώσουν στο κοινό μία μικρή γεύση από το γνωστό μιούζικαλ.

Στο δεύτερο μέρος η Άννα Βίσση το έριξε στα κυπριακά τραγούδια, καλώντας μάλιστα τους φαν της να χορέψουν μαζί της στη σκηνή. Δεν δίστασε αργότερα να βρεθεί ανάμεσα στο κοινό, ανεβαίνοντας στις κερκίδες για να τραγουδήσουν μαζί.

Αργότερα κάλεσα στη σκηνή πέντε μικρά κορίτσια και μαζί ερμήνευσαν το κομμάτι «Χρυσοπράσινο Φύλλο» προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους θεατές.

Η βραδιά έκλεισε με ανεπανάληπτες ερμηνείες σε γνωστές μπαλάντες της τραγουδίστριας, ενώ δεν ήταν δυνατό η σταρ να χαλάσει το χατίρι σε νεαρή θαυμάστριά της που της ζήτησε το τραγούδι «Τρένο». Έτσι πήγε κοντά της και της το τραγούδησε κρατώντας τρυφερά το χέρι της.

Ανάμεσα στο κοινό εντοπίσαμε επώνυμες παρουσίες που έσπευσαν ν’ απολαύσουν ζωντανά την απόλυτη σταρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση