ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άννα Βίσση – Μαρία Σελίπα: Μαζί στην σκηνή

Δέσποινα Άσπρου

Η πρώτη εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Κούρειο είχε γίνει πριν 45 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο τον Αύγουστο του ’73. Μακρινά χρόνια, αμυδρές αναμνήσεις αλλά η αξία της Άννας Βίσση, σταθερή. Την ίδια στιγμή η ανταπόκριση του κόσμου, τεράστια. Τόσο μεγάλη που σε ελάχιστο χρόνο η προγραμματισμένη συναυλία έγινε sold out, με αποτέλεσμα να προγραμματιστεί ακόμη μια.

Και κάπως έτσι, 45 χρόνια μετά, η Άννα Βίσση επέστρεψε στο Κούριο. Χθες, 5 Σεπτεμβρίου η απόλυτη σταρ μαζί με την μπάντα της μάγεψαν το πλήθος.

Αναλυτικότερα η τραγουδίστρια, με φόντο το αρχαίο θέατρο, ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της, τραγούδια διαχρονικά και αγαπημένα, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν έλειπαν τα κλασσικά λαϊκά τραγούδια και προφανώς τα παραδοσιακά κυπριακά.

Η ταλαντούχα Κύπρια τραγουδίστρια, δεν δίστασε μάλιστα να κάνει…. ντουέτο στην πίστα μαζί με τη σύζυγο του προέδρου του ΔΗΣΥ, Μαρία Σελίπα, αλλά και να παραχωρήσει για λίγο το μικρόφωνό της στην Πρώτη Κυρία κα. Άντρη Αναστασιάδη, για να τραγουδήσουν μαζί τη «Βράκα»!

Και κάπου εδώ να πούμε ότι απόψε, 6 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η δεύτερη συναυλία της Άννας.

Δείτε το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση