ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άννα Μαρία Βασιλειάδη-Γιώργος Μαρκίδης: Τα highlights από την 3η ημέρα του γάμου τους

Αναμφισβήτητα ο γάμος της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη και του Γιώργου Μαρκίδη, ήταν ένας γεγονός που θα συζητιέται για καιρό, αφού ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού ήταν κάτι πρωτότυπο για τα κυπριακά δεδομένα.

Οι εορτασμοί για τον γάμο της Κύπριας socialite και του αγαπημένου της, ξεκίνησαν από την Πέμπτη (6/9) όπου το ζευγάρι ακολούθησε όλα τα κυπριακά έθιμα, ενώ το Σάββατο ακολούθησε η γαμήλια τελετή στο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν ένα μοναδικό πάρτι που διοργανώθηκε από το ζευγάρι, με την παρουσία του Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια του. 

Πολλά λουλούδια, κεριά αλλά και υπέροχος φωτισμός έκαναν την ατμόσφαιρα να δείχνει μαγευτική. Ιδιαίτερα φαγητά, και λουκούμια La Patisserie που ήταν ντυμένα με λευκαρίτικο κέντημα, ικανοποίησαν γευστικά όλους τους καλεσμένους.

Την Κυριακή (9/9) ολοκληρώθηκαν οι τριήμεροι εορτασμοί για τον γάμο του ζευγαριού, με το ζευγάρι να καταφθάνει στον υπέροχο χώρο που διαμορφώθηκε στο Οινοποιείο Οίνου Γη, και την νύφη να λάμπει μέσα στην υπέροχη νυφική δημιουργία δια χειρός Dolce & Cabanna. 

Tις δυο προηγούμενες βραδιές η νύφη επέλεξε νυφικά από τον γνωστό οίκο Elie Saab, ενώ στο πάρτι του Σαββάτου φόρεσε ένα λαμπερό μίνι φόρεμα της Κύπριας σχεδιάστριας Anice.

To ζευγάρι διασκέδασε με τους καλεσμένους του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε τις εικόνες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Στο παραδοσιακό pre wedding party της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη και του Γιώργου Μαρκίδη

Aννα-Μαρία Βασιλειάδη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το υπέροχο pre wedding party

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση